U NAJBOLJEM IZDANJU

Miley Cyrus na naslovnici Voguea: Progovorila o ljubavnom životu i pjesmama posvećenima bivšem mužu

Pjevačica je progovorila o svom ljubavnom životu dok je pozirala pokazujući svoje utegnuto tijelo

Miley Cyrus u spotu za pjesmu ”Jaded”

 Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia/Backgrid/backgrid Uk/profimedia

Pjevačica Miley Cyrus (30) osvanula je na svojoj prvoj naslovnici britanskog Voguea. Pokazala je svoje isklesano i tetovirano tijelo u satenskom zelenom grudnjaku i minici, a potom i u crvenom donjem rublju, ležeći na podu, uz dodatak mrežastih crvenih rukavica.

Miley je u intervjuu za naslovnicu otvorila dušu i progovorila o razvodu od bivšeg muža, poznatog glumca Liama Hemswortha (33) koji se dogodio 2020.

„Ne bih izbrisala svoju priču niti bih željela da se moja priča izbriše. Zanimljiv život stvara zanimljive priče”, rekla je pjevačica o kraju svoje desetogodišnje veze, iako je razvod bio težak i pred očima javnosti.

Podsjećamo, bivši par upoznao se 2009. godine na snimanju filma „Posljednja pjesma”. Tijekom godina prekidali su i ponovno započinjali svoju vezu, sve do vjenčanja u prosincu 2018. godine. Iako se prekid odnosa dogodio u kolovozu 2019., a službeni razvod u veljači 2020., mnogi obožavatelji smatraju da su tekstovi pjesama „Flowers” i „Muddy Feet” posvećeni bivšem suprugu.

„Izgradili smo dom i gledali ga kako gori”, glasi prevedeni stih pjesme „Flowers”, a to se upravo dogodilo Miley i Liamu. Naime, izgubili su kuću u Malibuu, u Kaliforniji, zbog velikih razornih požara koji su 2018. zahvatili to područje.

image

Bivši supružnici Miley Cyrus i Liam Hemsworth

Image Press/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/Image Press/backgrid/backgrid Usa/profimedia

Nakon razvoda, krajem 2021. počelo se povezivati pjevačicu s bubnjarom banda Lilly, Maxxom Morandom (24). Šuškanja su postajala sve glasnija kako se par počeo zajedno pojavljivati na javnim događajima.

image

Miley Cyrus i njezin dečko Maxx Morando

Rmbi/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/Rmbi/backgrid/backgrid Usa/profimedia

Miley i njezin novi dečko Maxx svoju vezu drže privatnom, ali obožavatelji i dalje u pjesmama traže stihove posvećene završenom braku s Liamom Hemsworthom. Kada je pjevačica objavila glazbeni video za pjesmu „Jaded”, obožavatelji su počeli komentirati kako je žaljenje za prošlom vezom posvećeno glumcu.

„Jaded” je treći singl s njezinog posljednjeg albuma „Endless Summer Vacation”. U spotu je pjevačica pokazala svoje utegnuto i tetovirano tijelo u zlatnom jednodijelnom kupaćem kostimu, a potom u crnom kupaćem s provokativnim izrezima i šljokičastom grudnjaku.

Miley nastavlja šutjeti o svojoj vezi s Maxxom Morandom, a obožavatelji vjerno tražiti u njezinim pjesmama posvećenost nekad omiljenoj ljubavnoj romansi na estradi s Liamom Hemsworthom.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 04:41