TO JE NJEN GLAS?!

Miley Cyrus objavila tajni album pod pseudonimom? Fanovi su sigurni - svi tragovi upućuju na to!

Zagriženi su pratitelji njenog rada nedavno naišli na album za koji tvrde da se sastoji od ‘procurjelih‘ pjesama

Je li ‘Down with Me‘ uistinu glazba Miley Cyrus?

 Profimedia/screenshot/

Obožavatelji Miley Cyrus ovaj su tjedan digli buku na društvenim mrežama jer tvrde da je pjevačica u tajnosti objavila još glazbe ove godine.

Zagriženi su pratitelji njenog rada nedavno naišli na album za koji tvrde da se sastoji od "procurjelih" pjesama, a na internetu su objavljene 10. ožujka 2023, istog dana kada je 30-godišnja glazbenica izbacila svoju najnoviju ploču "Endless Summer Vacation".

Naime, riječ je o EP-u od pet pjesama pod nazivom "Down With Me", a na Spotifyju je objavljen pod imenom "Clara Pierce", čiji vokal zvuči vrlo slično Mileyinom rasponu i tonu glasa. Doduše, čim se pročuo glas o spomenutom EP-u, "Down With Me" je izbrisan sa Spotify stranice Clare Pierce.

image

EP zvan ‘Down with Me‘

Screenshot/spotify/

Pierce je također objavila singl "Without Me" 2022. godine, a to je ujedno i ime pjesme na kojoj je Miley surađivala s pjevačem The Kid LaRoijem 2021. godine.

Mnoge pjesme na EP-u "Down With Me" imaju stihove koji aludiraju na stvari o kojima je Miley pjevala u prošlosti, uključujući njezin razvod od glumca Liama ​​Hemswortha 2019. godine.

Naime, pjesme "I‘ll Never Get Hurt Again" i "At Least I Can Say That I Tried" su balade o prekidu koje bi mogle biti o njihovu propalom braku. Još jedna pjesma pod nazivom "Sagittarius" upućuje na Mileyin rođendan, 23. studenog, koji odgovara tom astrološkom znaku. Kao jedini tekstopisac na svakoj pjesmi, navedena je osoba po imenu Willian Cordeiro.

image

Miley Cyrus

Angela Weiss/Afp/Profimedia/

Mnogi su bili razočarani što nisu imali priliku poslušati album prije nego su pjesme izbrisane sa streaming platforme, a jedan je obožavatelj istaknuo da misteriozna glazba Clare Pierce nikada nije objavljena na Apple Musicu, no kada se upiše njeno ime u tražilicu, kao rezultat se pojavljuje upravo Miley.

Zavjera o Clari Pierce pojavila se tek tjedan dana nakon što je Miley proslavila kontinuirani uspjeh svog hit singla "Flowers".

image

Album "Endless Summer Vacation" Miley Cyrus

Columbia Pictures Via Bestimage/Bestimage/Profimedia/

U ponedjeljak se oglasila na društvenim mrežama kako bi izrazila svoju zahvalnost što je pjesma ostala broj jedan na svjetskim ljestvicama tako dugo.

- "Flowers" provodi već 12. tjedan na prvom mjestu top ljestvica zahvaljujući vama - napisala je Miley svojim Instagram pratiteljima. Inače, "Flowers" je objavljen 12. siječnja kao glavni singl s Mileyinog osmog studijskog albuma "Endless Summer Vacation".

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 18:16