IZGLEDA SENZACIONALNO

Miley ruši rekorde: Pogledajte video od 30 sekundi koji je pogledalo već 800 tisuća ljudi!

Istovremeno s izlaskom albuma, na Disney +, premijerno će prikazati ‘Endless Summer Vacation - Backyard Session"

Miley Cyrus, teaser Endless Summer - Backyard Edition

U nekoliko sati od objave teasera kojim najavljuje specijal "Endless Summer Vacation - Backyard Session" gotovo 800 tisuća ljudi pogledalo je 30 sekundi tog videa. Miley Cyrus se još jednom udružila s Disneyem, u čijem je okrilju stekla slavu, te ovim specijalom promovira svoj osmi studijski album. On će biti prikazan 10. ožujka, kada izlazi i album, na platformi Disney +. Na sličan način, mini-koncertima/dokumentarcima pod nazivom Backyard Session, pjevačica je promovirala i svoje prijašnje albume 2013., 2015. i 2020. godine.

A 30 sekundi ovog teasera analiziraju se u medijima i na internetu doslovno kadar po kadar. Pjevačica izgleda bolje no ikad. A svaki outfit koji nosi u videu - od asimetrično krojenog crnog kombinezone koji ističe noge, do seksi crne haljine, kratkog topa dugih rukava i vrtoglavo visokih potpetica - savršeno je odabran. Fanovi su oduševljeni frizurom, šminkom, stilom.

image

Miley Cyrus, teaser Endless Summer - Backyard Edition

Ipak, većina onih koji su pogledali teaser traži u njemu nešto drugo - nekakav znak, najavu da će pjevačica progovoriti o cvijeću. Točnije, o pjesmi "Flowers". Ta pjesma je ubrzo nakon premijere, 23. siječnja, srušila brojne rekorde - između ostalog onaj za najslušaniju pjesmu na Spotyfyju, kojim je svrgnula s trona dugo vladajuću Adele. Pjesma je šest tjedana provela na Billboardovoj Top 100 ljestvici.

image

Miley Cyrus, teaser Endless Summer - Backyard Edition

Kako se u teaseru obećava da će pjevačica, osim glazbe, s gledateljima podijeliti i neke "ekskluzivne informacije" o sebi, o tome kakva je danas osoba, svi se nadaju da će nešto reći i o "najbolje osvetničke pjesme svih vremena", "Flowers". Još uvijek se raspravlja o tome govori li superhit o njezinom bivšem suprugu, glumcu Liamu Hemsworthu. Njih su dvoje dugo bili u vezi, vjenčali se 2018., a razveli se samo osam mjeseci kasnije. Zašto, nikad nisu objasnili.

image

Miley Cyrus i Liam Hemsworth

Valerie Macon/Afp/Profimedia/Valerie Macon/afp/profimedia

Iz riječi pjesme "Flowers" mnogi su zaključili da govori o Liamu i prikazuje ga u iznimno negativnom svjetlu. Sada se, nekoliko dana prije izlaska albuma, pojavile glasine da je on odlučio tužiti bivšu suprugu zbog klevete. Razlog za to je, pisalo se, da je zamalo izgubio angažman u Netflixovoj seriji "The Witcher". Nitko nije službeno ni negirao ni potvrdio da tužba zausta postoji. U američkim medijima i na društvenim mrežama krenule su priče kako su obožavatelji Miley Cyrus izmislili glasinu o tužbi kako bi osigurali to da ona zadrži prvo mjesto na BIllboardovoj ljestvici. Pjesma ‘Flowers‘ trenutno se, naime, bori za prvo mjesto protiv pjesme "Die for You" Ariane Grande i The Weeknda.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 20:44