ZATVOR U BELIZEU

Milijunašica optužena za ubojstvo policajca odjednom osvanula na plaži, kupa se u toplesu!

Priprema se za suđenje zbog smrti Henryja Jemmotta, inače oca petero djece, koji je misteriozno upucan u glavu

Jasmine Hartin

 Profimedia

Kanadska pripadnica visokog društva Jasmine Hartin viđena je na plaži u St. George‘s Cayeu u Belizeu kako se odmara u crnom bikiniju. Iskoristila je i trenutak za opuštanje u toplesu dok je ležala na vodi.

image

Jasmine Hartin

Profimedia
image

Jasmine Hartin

Derek Shook/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia

Snaha britanskog milijardera lorda Michaela Ashcrofta (33) inače je optužena da je ‘slučajno‘ ustrijelila policajca iz Belizea, a izjavila je da su osvetoljubivi policajci planirali njezino ubojstvo i namjeravali njezinu smrt prikazati kao neuspjeli pokušaj bijega iz zatvora.

Navodni incident dogodio se kada je Hartin pritvorena 19. svibnja zbog navodnog organiziranja ‘ubojstava‘ policajca Chestera Williamsa i suca obiteljskog suda.

Nedavno ju je oslobodio sâm Williams koji je priznao da nikada nije postojala nikakva stvarna prijetnja ni za njega, ni za Dalea Cayetana, koji je nadgledao njezinu bitku oko skrbništva nad djecom s bivšim partnerom Andrewom Ashcroftom, sinom britanskog lorda Ashcrofta.

image

Jasmine Hartin

Derek Shook/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia

‘Došli su do mene i rekli, slobodna si. Htjela sam izaći na prednja vrata, a oni su rekli: ‘Ne, ne, ne, izađi na stražnja vrata‘, rekla je Hartin, inače majka dvoje djece.

‘Točno sam znala što to znači. Policija je u Belizeu na zlu glasu i to je trik kojim se služe. Obično te ili ubiju ili te ponovno uhite i optuže za pokušaj bijega. Rekla sam da nema šanse. Znam točno što namjeravate, pucat ćete mi u leđa. Počeli su mi se smijati i rekli mi da sam pametna. Također mi nisu htjeli dati hranu ni vodu i tjerali su me da čistim WC golim rukama, bilo je odvratno‘, kazala je.

Sada se priprema za suđenje zbog smrti Henryja Jemmotta, inače oca petero djece, koji je misteriozno upucan u glavu vlastitim službenim pištoljem. Hartin tvrdi da je opalio slučajno jer joj je Jemmott pokazivao kako ga ponovno napuniti dok su pili i ‘družili se‘ na osamljenom molu u blizini otmjenog hotela Alaia, kojim je Jasmine sve do pucnjave upravljala zajedno s Ashcroftom.

Slučaj je značio i kraj za njihovu vezu nakon što joj je Ashcroft, navodno, zabranio pristup njihovom stanu i ograničio viđanje njihovih petogodišnjih blizanaca, Charlieja i Elle.

Obitelj preminulog policajca poručila je da će ‘odgovarati pred Bogom‘, a njegova sestra poručila je da se ‘moli za pravdu.‘

"Ona želi da je svi sažaljevaju nakon što je oduzela život mome bratu i ostavila petero djece bez njihova oca. Snažno vjerujemo u Boga i u to da što god netko počinio, odgovarat će pred Njim", poručila je sestra, piše The Sun.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. travanj 2024 03:00