SVI SE MOGU JAVITI

Miljarder traži stanare za svoj rajski otok i plaću od koje boli glava: ‘Ako ste mladi i lijepi...‘

Ideja je da mladi par godinu dana na društvenim mrežama izvještava o svom životu u luksuznom odmaralištu, a imaju i 25 dana godišnjeg

Rajski otok

Posao iz snova ili početak sočnog horor filma? Američki mediji naime izvještavaju o ponudi bezimenog milijardera koji traži stanare za svoj rajski otok na Karibima. Priča ide nekako ovako: ako ste mladi, lijepi i spremni živjeti godinu dana u tropskom raju on će vam za to platiti 185 tisuća dolara.

Oglas je objavila agencija Fairfax i Kensington, a par koji bude odabran godinu dana će preko društvenih mreža morati izvještavati o luksuznom odmaralištu koje se tamo počelo graditi, promovirati ekskluzivnu ponudu za bogate turiste koji se tamo očekuju i pratiti kako napreduju radovi.

A ono što se tamo zapravo gradi u agenciji opisuju kao križanac skrovišta za negativce iz filmova o Jamesu Bondu i najluksuznijeg zamislivog hotela na planeti, odnosno tropskom Valhallom. Odabrani sretnici svojim objavama morat će prenositi ljepotu prirode i svoj život u odmaralištu.

image
Eva Parey/Alamy/Profimedia/Eva Parey/alamy/profimedia

-Ovo je ultimativna gaža za sve influencere svijeta, kažu iz agencije koja posao oglašava. Iako je identitet milijardera trenutno nepoznat, ono što jest poznato je da u blizini otoke posjeduju Richard Branson i Larry Page, suosnivač Googlea.

Otok je inače smješten pored Bransonovog otoka Necker na istoj lokaciji.

A što se traži od iskustva potencijalnih kandidata? Pa da su vični objavama na društvenim mrežama, da imaju želju za avanturom te da imaju nekog iskustva sa životom na luksuznim jahtama i vilama.

Posao počinje u siječnju, a slobodne će im biti samo nedjelje. Jednom godišnje će moći s otoka u posjet obiteljima, a imaju i pravo na 25 dana godišnjeg, ali samo na istom tom otočju.

Svi zainteresirani moraju poslati svoj Tik Tok video agenciji, a milijarder će navodno osobno odabrati influencere.

-I sam bi se prijavio, da nemam posao, rekao je šef agencije.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 08:44