OBIČAN DEČKO

Miljenik žena slavi okrugli rođendan, prijatelji: ‘S ovom je djevojkom drugačije. Želimo da se oženi i dobije djecu‘

Nakon što je prodao 70 milijuna ploča i održao 531 koncert u 34 zemlje, Harry samo nastavlja rasti

Harry Styles

 Cobra Team/Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia/Cobra Team/backgrid/backgrid Uk/profimedia

On je jedan od najvećih glazbenika na svijetu, sa zadivljujućim bogatstvom od 150 milijuna funti i legijama zaljubljenih obožavateljica.

Stoga nije veliki šok da Harry Styles, pop zvijezda i bivši član One Directiona, danas planira proslavu svog 30. rođendana s obje strane Atlantika. Ipak, unatoč golemoj slavi i bogatstvu, Harry neće raditi ništa previše spektakularno, kažu prijatelji.

- Preferira raditi nenametljive, otmjene stvari, a ne pretjerane - rekao je jedan njegov prijatelj.

Naime, njegov najbolji prijatelj James Corden bit će na vrhu popisa gostiju, kao i nagrađivani TV producent Ben Winston, kojeg Harry smatra "starijim bratom". Također, priča se da će njegova djevojka Taylor Russell pripremiti rođendansko iznenađenje ili dva, dok će njegova voljena mama Anne (56) isto provesti vrijeme uz svog sina.

- Harry je perfekcionist. Želi sjajan rođendan koji će zauvijek pamtiti - rekao je njegov prijatelj novinaru Daily Maila i ne možemo ga uopće kriviti za njegove perfekcionističke namjere jer već više od 13 godina je poznato ime i zvijezda koja se probila u najuspješniju britansku mušku grupu još od Beatlesa.

image
Justin Goff/Goff Photos/Profimedia/

Prijatelji kažu da Harry, uoči ovog važnog rođendana, tvrdi kako "ima život pod kontrolom, dio po dio".

Oni koji su mu najbliži kažu da ga nikada nisu vidjeli toliko zaljubljenog u djevojku kao što je slučaj s Taylor, kanadskom manekenkom i glumicom koja se proslavila u Netflixovoj znanstveno-fantastičnoj seriji "Izgubljeni u svemiru" i zaštitno je lice španjolske modne kuće Loewe.

image

Zagrljaj Harryja Stylesa i Taylor Russell koji je potvrdio romansu

/Goff Photos/splashnews.com/splash/profimedia

Poput Harryja, za Taylor se kaže da je "prizemljena", a njih dvoje su osvojili srca javnosti kada su uhvaćeni kako jure Londonom na unajmljenim Lime biciklima koji koštaju samo 27 penija po minuti. Također su viđeni kako zajedno plivaju u jezeru u Hampsteadu, nadomak Stylesove kuće.

image

Harry Styles tijekom koncerta u Londonu

Matt Crossick/Pa Images/Profimedia/

Unatoč svom bogatstvu, rasprodanim turnejama i uspješnim albumima, ostaje dovoljno prizemljen da putuje Londonom bez ikakvih sigurnosnih zahtjeva, a često posjećuje i teretanu. Također, rečeno je da nikada ne odbija selfie sa svojim obožavateljima.

- Harry je imao puno djevojaka tijekom godina, ali s Taylor sve izgleda malo drugačije. Nema "zvjezdanog" ponašanja, samo vole živjeti kao normalan par. Slavan je tako i onako bez ogromne pratnje ili drame - ističe Harryjev prijatelj.

Kroz godine, poznato je da je hodao s pokojnom TV voditeljicom Caroline Flack kada je imao samo 17, a ona 34 godine.

Glazbenica Taylor Swift i Styles bili su zajedno 2012., a veza slavnog para je trajala oko godinu dana. Šuška se da je on inspirirao njezine pjesme "I Knew You Were Trouble" i "Style".

Zatim je bio s tri modela Victoria‘s Secreta, a među njima i s Kendall Jenner, jednom od članica dinastije Kardashian. Još jedan model, Camille Rowe, inspirirala je njegov hit solo album "Fine Line".

image

Britanski glazbenik Harry Styles

Profimedia/Backgrid/backgrid Usa/profim

Harryjeva posljednja dugoročna veza bila je s glumicom Olivijom Wilde, devet godina starijom od njega, a s njom je hodao gotovo dvije godine, odnosno, do kraja 2022. godine. Ubrzo nakon toga, viđen je kako ljubi seks simbol Emily Ratajkowski na ulicama Tokija. No, ni to nije dugo potrajalo.

Od svojih kolega iz benda One Direction, Louisa Tomlinsona, Nialla Horana, Zayna Malika i Liama ​​Paynea, Harry je imao daleko najuspješniju karijeru. Od raspada benda 2016. godine, nakon što je prodao 70 milijuna ploča i održao 531 koncert u 34 zemlje, Harry samo nastavlja rasti.

Izdao je tri uspješna solo albuma, a najnoviji, "Harry‘s House", zauzeo je prvo mjesto u svijetu. Singl "As It Was" bio je na vrhu ljestvica u Velikoj Britaniji i SAD-u. Izleti u glumački svijet također su bili uspješni, s glavnim ulogama u ratnom epu "Dunkirk" iz 2017. i velikom hitu iz 2022. "Ne brini, draga".

Dok Harry slavi svoj veliki dan, mnogi se pitaju što je sljedeće za čovjeka koji ima sve. "Samo želimo da se skrasi, oženi i ima djecu", kaže bliski suradnik zvijezde.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 18:50