PROBLEMI ZA PRODUKCIJU

Millie Bobby Brown: ‘Neću 10 milijuna funti za spin-off ‘Stranger Thingsa‘, definitivno sam spremna završiti s tim‘

Mlada britanska zvijezda ipak će snimiti petu i kako stvari stoje posljednju sezonu serije te zaraditi 250 tisuća funti po epizodi

 Millie Bobby Brown

 Angela Weiss/Afp

Zvijezda Netflixove hit serije "Stranger Things", Millie Bobby Brown odbila je 10 milijuna funti kako bi glumila u spin-off filmu, donosi britanski tabloid The Sun.

Kako navode, 19-godišnja Britanka više želi nove i drugačije projekte od angažmana u filmu o svom liku u znanstveno-fantastičnoj horor drami. U seriji je gumila Eleven, djevojku s psihokinetičkim sposobnostima kroz četiri sezone "Stranger Things", čija prva epizoda je počela s emitiranjem 2016., a radnja je smještena u 80-ima u izmišljenom gradu u Indiani u SAD-u. Ipak, Millie Bobby Brown snimit će petu i kako stvari stoje posljednju sezonu serije i po nastavku navodno zaraditi 250 tisuća funti za svaku od osam epizoda.

image

Stranger Things

Netflix/Everett/Profimedia/Netflix/Everett/Profimedia

"Definitivno sam spremna završiti s tom serijom. Osjećam se kao da je mnogo toga ispričano do sada, a u našim je životima taj projekt već jako dugo. Potpuno sam spremna reći zbogom ovom poglavlju svog života i otvoriti neka nova poglavlja. Sposobna sam i sama stvarati priče koje su mi važne i fokusirati se na širu sliku", kazala je Brown.

Netflix, čija je serija bila najgledanija u svijetu prošle godine, nada se da će krenuti stopama Disneyjevog Marvel Cinematic Universea s nizom "Stranger Things" spin-off projekata.

"Moglo bi se ići u toliko mnogo smjerova. Ništa nije van rasprave. Poput, recimo, predstave za Broadway i West End baš kao što je to bilo u slučaju Harryja Pottera. U pripremi je i još jedna spin-off serija koja prati neke od glavnih likova serije", kazao je neimenovani izvor za The Sun.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 04:44