PRIJATELJ POZVAO HITNU

MINI ME IZ 'AUSTINA POWERSA' ZAVRŠIO U BOLNICI Navodno je prisilno hospitaliziran na psihijatriji: 'Bio je uzrujan, pijan i suicidalan'

 
Verne Troyer
 Danny Moloshok / REUTERS

Američki glumac i komičar Verne Troyer, najpoznatiji po ulozi Mini-Me u franšizi ‘Austin Powers’, završio je u bolnici u Los Angelesu.

Premda još nema službenih priopćenja o razlogu hospitalizacije, BBC piše da je u ponedjeljak navečer u dom glumca u Hollywoodu pozvana hitna pomoć. Troyerov tim ipak je na Instagramu pokušao umiriti obožavatelje napisavši da 49-godišnjak ima najbolju moguću njegu i da se odmara.

Portal TMZ piše da će glumac biti zadržan u bolnici barem 72 sata na promatranju i pretragama. Prema njihovim izvorima glumac je bio suicidalan. Policiju i hitnu pomoć navodno je nazvao prijatelj oko pola osam navečer opisujući Troyera kao iznimno uzrujanog, pijanog i suicidalnog. Hitna pomoć je glumca navodno prebacila u bolnicu zbog trovanja alkoholom.

The Blast pak piše da je odmah primljen na psihijatrijski odjel te da je prisilno ondje hospitaliziran.

Troyer je hospitaliziran zbog ovisnosti u alkoholu otprilike u ovo doba prošle godine. Tad je obožavateljima poručio: ‘Javljaju mi se jako zabrinuti fanovi pa bih se htio osvrnuti na ovu vrlo osobnu situaciju. Kao što znate, u prošlosti sam se borio s ovisnošću o alkoholu i premda to nije uvijek bilo lako, odlučan sam nastaviti svoju borbu iz dana u dan.’

Uskoro ćemo nesumnjivo saznati je li i ova epizoda nastavak njegove svakodnevne borbe.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. travanj 2024 12:46