TKO JE OTAC?

Miroslav Ilić na sudu: Bivša ljubavnica stigla u pratnji Lepe Brene, on pobjegao od novinara

Mirjana Antonović i Miroslav Ilić u vezi su bili prije 30 godina, a već godinama želi dokazati da je otac njezina djeteta
Miroslav Ilić
 Ronald Gorsic/Cropix

Srpski pjevač Miroslav Ilić našao se u središtu skandala jer njegova bivša ljubav Mirjana Antonović tvrdi da je on otac njezina sina Devina. Ona već godinama pokušava to dokazati, a cijeli je slučaj završio i na sudu.

Na današnjem suđenju Miroslavu Iliću pojavila se i pjevačica Lepa Brena, koja bi trebala svjedočiti, piše Blic. Ona je na sud došla u pratnji Mirjane Antonović, a srpski mediji neslužbeno doznaju da je Ilić stigao na suđenje prije svih kako bi izbjegao medije.

Mirjana Antonović i Miroslav Ilić u vezi su bili prije 30 godina, dok je on još bio u braku, a već godinama želi dokazati da je upravo on otac njezina djeteta. Tvrdi da je Ilićeva supruga Gordana glavni krivac za njegovu svađu s Lepom Brenom i Sašom Popovićem.

"Gordana je otjerala sve ljude od njega, posebno nije voljela Brenu i Sašu, jer su se družili sa mnom. Uvjerila ga je čak da je Brena potajno htjela uzeti čašu iz koje je pio da bih mogla napraviti DNK analizu", rekla je jednom prilikom Mirjana Antonović, piše Blic.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. travanj 2024 08:16