‘PLATIŠ OVO, ONO...‘

Miroslav Ilić o krizi na estradi: ‘Za pristojan život dovoljno mi je 3000 eura mjesečno‘

Očekivano, komentatori na društvenim mrežama dočekali su Ilićeve izjave na nož, ironično zaključivši: Miroslave, i nama je to dovoljno
Miroslav Ilić
 Sandra Simunovic/Cropix

Srpski pjevač Miroslav Ilić za tamošnje je medije progovorio o krizi na estradnoj sceni koju je uzrokovala pandemija koronavirusa. Iako često za sebe govori kako je teška, ali skromna osoba, Iliću je ipak, po vlastitom priznanju, za pristojan život dovoljan iznos koji prilično premašuje neke razumne granice skromnosti.

- Za moje potrebe dovoljno je oko 3000 eura mjesečno i da ne misliš na zimu. Dok platiš ovo, platiš ono, kupiš ovo, kupiš ono, ostane ti za pristojan život, iskreno je rekao Ilić.

- Ne volim se ja hvaliti tim stvarima. Uvijek sam prezirao priče o avionima, kamionima, jahtama i takvim stvarima. Normalno je da ćeš imati ako to voliš, radiš i zaradiš. Smatram da nitko ne treba ulaziti u tuđe imovinsko stanje. Sve ove godine sam radio i zaradio. Koliko god da nam daš, uvijek nam je malo, izjavio je pjevač.

Očekivano, komentatori na društvenim mrežama dočekali su Ilićeve izjave na nož, ironično zaključivši: 'Miroslave, i nama je to dovoljno'.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 23:14