UTVRĐIVANJE OČINSTVA

Miroslavu Iliću pozlilo na suđenju s bivšom ljubavnicom, ‘Kićinom crnom ženom‘? ‘Meni uvijek izgleda nešto fali...‘

71-godišnji pjevač prije nekoliko je dana nazočio posljednjem sudskom ročištu koje je pokrenula Mirjana Antonović

Miroslav Ilić

 Ronald Gorsic/Cropix

Poznatom srbijanskom pjevaču Miroslavu Iliću navodno se pogoršalo zdravstveno stanje nakon suđenja u Beogradu s Mirjanom Antonović, poznatom i kao Kićina 'divna crna žena'.

71-godišnji pjevač prije nekoliko je dana nazočio posljednjem sudskom ročištu koje je pokrenula Antonović kako bi dokazala da je upravo Ilić biološki otac njezina sina Devina. Ona je ovog puta bila spriječena te nije prisustvovala ročištu.

Iako sudska presuda još nije donesena, Miroslavu Iliću pozlilo je po povratku sa suđenja.

"Kada je stigao, tlak mu je naglo skočio. Bilo mu je baš loše. Žalio se i na probadanje u prsima. Njegova je žena htjela nazvati hitnu, ali je on to odbio. Uzeo je terapiju i rekao da ne može vjerovati da se u ovim godinama vuče po sudu, naglasivši da je Antonovićeva mogla sve to riješiti mirnim putem, s njim, ali s obzirom da je ona to navodno odbila, on zato i bježi od suda. S obzirom da je suđenje bilo zatvoreno za javnost, detalji se ne znaju", rekao je izvor za portal Scandal, a prenosi Blic.

Međutim, pjevač je demantirao ove navode za portal Nova.rs i rekao da se osjeća odlično.

"Meni uvijek nešto izgleda fali, kako pišu mediji. Malo malo, pa nisam dobro, pa mi je pozlilo, pa sam bolestan, pa sam umro... Ma idi... Dobro sam, zdrav sam", rekao je Ilić za Nova.rs.

"Ne treba takvim stvarima davati značenje, pogotovo takvim tekstovima. Nije mi pozlilo, evo me u gradu, završavam neke stvari", dodao je pjevač narodne glazbe.

Mirjana Antonović već dugi niz godina pokušava dokazati da je pjevač narodne glazbe njezin bivši ljubavnik te otac njezina sina. Njih su se dvoje spojili prije 30 godina, kada je on već bio u braku sa suprugom Gordanom.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 23:25