PADAJU I TUŽBE

Misica napravila najveću pogrešku u životu: ‘Ne mogu zatvoriti oči, što se događa?!

Podnijela je kaznenu prijavu protiv dvojice liječnika koji su joj radili plastične operacije

Yulia Tarasevich

 Profimedia

Ruska manekenka Julia Tarasevič (43) otkrila je noćnu moru koju je preživjela zbog plastične operacije nakon koje više ne može sklopiti oči ili se čak nasmiješiti.

Yulia je bila drugoplasirana na međunarodnom natjecanju za Miss prije dvije godine, ali ubrzo nakon toga odlučila se podvrgnuti nizu zahvata u jednoj klinici u Krasnodaru, na jugu Rusije.

image

Yulia Tarasevich

Not Supplied/East2west News/Profimedia

Majka dvoje djece rekla je da joj je lice postalo jako natečeno i upaljeno nakon operacija vrijednih 3000 funti (oko 27 tisuća kuna), a koje su uključivale facelifting, blefaroplastiku (kozmetičku korekciju kapaka) i mini-liposukciju.

"Došla sam tamo s prekrasnim, zdravim licem. Samo sam htjela ispraviti neke sitnice uzrokovane starenjem. Ali, nažalost, izgubila sam svoje zdravlje", rekla je Ruskinja.

image

Yulia Tarasevich

Not Supplied/East2west News/Profimedia

Yulia sada ne može pomaknuti dijelove lica niti zatvoriti oči unatoč tome što se oporavila od operacije i potrošila 20 tisuća funti (oko 180 tisuća kuna) na pokušaje ispravljanja problema, koji su se pokazali bezuspješnima.

image

Yulia Tarasevich

Not Supplied/East2west News/Profimedia

Sada je podnijela kaznenu prijavu protiv dvojice liječnika koji su sudjelovali tijekom operacija, a oni tvrde da su komplikacije nastale kao posljedica rijetkog genetskog defekta, piše Daily Mail.

"Imam ožiljke koji su mi nastali na obrazima nakon što su mi uklonili tkivo. Oči mi se ne zatvaraju i ne mogu se nasmiješiti. Ne mogu podići gornju usnu, a jedan dio lica uopće ne osjećam. Na operaciju sam otišla jer su mi sve prethodne pretrage bile u redu. Budući da sam prije ovoga već imala jednu plastičnu operaciju, napravila sam rinoplastiku i prošla mi je savršeno, bez ikakvih genetskih abnormalnosti", dodala je manekenka.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
11. travanj 2024 22:50