ODUŠEVILA SVIJET

Misica završila u bolnici zbog bolova u trbuhu, na kraju joj amputirali nogu: ‘Ma, to nije bitno‘

Usprkos teškim životnim trenucima Daniella ne posustaje te brojne pratitelje na svom Instagramu oduševljava svojim pozitivnim stavom
Daniella Alvarez Vasquez

Daniella Alverez, bivša miss Kolumbije koja se natjecala na izboru za Miss Universe 2012. godine, krajem svibnja završila je u bolnici gdje su joj liječnici morali amputirali lijevu potkoljenicu uslijed komplikacija do kojih je došlo tijekom operacije izrasline u trbuhu. Naime, izraslina joj je smanjila dotok krvi u nogu, te su liječnici bili prisiljeni napraviti amputaciju.

No, usprkos teškim životnim trenucima Daniella ne posustaje te brojne pratitelje na svom Instagram profilu oduševljava svojim pozitivnim stavom.

A video je potpisala riječima: 'Teškoće nisu bitne! Moramo biti otporni i spremni na sve u životu'. Iako su iza nje četiri komplicirane operacije, zbog svog optimizma postala je medijska senzacija.

Tako je na svom Instagamu ovih dana objavila video kako uz pomoć svog brata Rickyja Álvareza je i zaplesala, a snimka je izazvala oduševljenje njezinih pratitelja koji su joj dali veliku podršku.

Na društvenim mrežama je također napisala: '“Ne treba mi stopalo kad imam krila. Spremna sam prigrliti sve izazove u životu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 02:12