ZALJUBLJENI PAR

Mišićave noge i kipteći dekolte: Lauren ima recept za romantičnu večeru s Jeffom Bezosom

Par na paparazzi fotografijama izgleda sretno i zaljubljeno, baš kao i uvijek

Jeff Bezos i Lauren Sanchez

 Profimedia

Osnivač Amazona Jeff Bezos i njegova djevojka Lauren Sánchez viđeni su zajedno tijekom izlaska na romantičnu večeru u talijanski restoran Giorgio Baldi u Santa Monici. Kao i uvijek, par su pratili brojni fotografi, a Lauren je opet očarala svojom linijom.

Crna, uska haljinica, crni kaput, crne štikle i duga, ravna, crna kosa. Tako je Lauren izgledala dok je čvrsto za ruku držala svog partnera. Par na paparazzi fotografijama izgleda sretno i zaljubljeno, baš kao i uvijek.

image

Jeff Bezos i Lauren Sanchez

Profimedia
image

Jeff Bezos i Lauren Sanchez

Profimedia

Bezos je osnivač Amazona i drugi najbogatiji čovjek na svijetu, a burna romansa s Lauren traje od siječnja 2018., dok je on još bio u braku s MacKenzie Scott.

Međutim u srpnju 2019. ljubavnici su svu sramežljivost odlučili ostaviti iza sebe. Svoju su vezu objavili kada su se kao par pojavili na teniskom turniru Wimbledonu tog ljeta, a potom odmarajući se na luksuznoj jahti kod karipskog otoka St. Barts. Kao što se moglo očekivati, Bezos je tada za Lauren priredio raskošnu proslavu njena 50. rođendana, pozivajući slavne goste poput Katy Perry, Orlanda Blooma i Timothéea Chalameta.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 07:56