KRAJ NAKON 4 GODINE

Mislilo se da će 22 godine mlađa manekenka ‘ukrotiti‘ DiCaprija, no uslijedio je šokantan prekid

DiCaprio i Morrone svoju su vezu započeli 2017. godine, no sada je njihovoj ljubavi došao kraj

Leonardo Di Caprio s novom djevojkom
 

 Backgrid Usa/Profimedia

Nakon više od četiri godine veze, slavni glumac Leonardo DiCaprio i njegova djevojka Camila Morrone prekinuli su. Izvori su za People potvrdili njihov razlaz, ali razlog prekida još uvijek nije poznat.

Predstavnici bivšeg para američkim medijima nisu odgovorili, a DiCaprio i Morrone posljednji su put snimljeni zajedno 4. srpnja.

Zvijezda ‘Titanica‘ i manekenka tada su se šetali plažom s njenim psima, a navodno su se prve trzavice počele ispoljavati nekih dva mjeseca ranije. U svibnju je Leo viđen kako tješi Morrone nakon što su obavili emotivni razgovor na plaži u Malibuu.

Nejasno je kada je par službeno prekinuo, no glumac je viđen kako ljetuje sam u Europi ovog ljeta. Viđen je na jahti u St. Tropezu u srpnju, a snimljen je i kako se zabavlja s manekenkama na partiju poznatog mogula Richieja Akive u društvu Tobeyja Maguirea i Tristana Thompsona.

DiCaprio i Morrone svoju su vezu započeli 2017. godine, a u srpnju 2019. izvor je rekao za People da je njihova veza ‘prilično ozbiljna‘. "To nije neobavezna veza. Camila provodi puno vremena u njegovoj kući te je poznata kao Leova djevojka. Leo ju je već davno upoznao sa svojim roditeljima", rekao je tada izvor. U lipnju 2020. otkriveno je da DiCaprio ‘voli biti s Morrone‘ te da zbog pandemije ‘provode zajedno 24 sata dnevno, 7 dana u tjednu‘. "Jako su bliski", dodao je izvor.

Upravo iz tog razloga mnogi su mislili da će 22 godine mlađa manekenka konačno biti ta uz koju će se slavni neženja smiriti. No, to se nažalost nije dogodilo...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
06. svibanj 2024 00:28