RODITELJSKI STRAHOVI

'MISLIM DA SU ME PREKRIŽILI, DA JE ODNOS SKROZ NARUŠEN' Otac Meghan Markle se boji da više neće vidjeti kćer jer je propustio vjenčanje

Thomas Markle snimljen ispred svoje kuće u Meksiku
 Profimedia, Mega Agency

Thomas Markle se boji da više neće vidjeti svoju kćer, Meghan, nakon što je propustio njezin najvažniji dan u životu, kraljevsko vjenčanje.

73-godišnjak, koji živi u Meksiku, navodno je prijateljima rekao da se boji da ga je kraljevski par ‘prekrižio’: ‘Nisam već jako dugo razgovarao s Meghan i Harryjem. Mislim da su me prekrižili. Ne znam hoće li doći u posjet. Rekao sam joj da ne dolazi dok sam u bolnici. Čini mi se da je veza sad puknula, da je odnos narušen.’

Markle je propustio kćerino vjenčanje jer je nekoliko dana ranije imao srčani udar zbog čega je bio hospitaliziran.

Međutim, ako se i udaljio od kćeri, Thomas se zbližio sa sinom Tomom Jr. Ovaj su se vikend vidjeli nakon više od četiri godine, piše Daily Mail. ‘Thomas Mlađi je potpuno slomljen. Nije mu nikako jasno zašto je isključen iz cijele priče’, rekao je izvor.

To se, doduše, sad ne čini pretjerano iskreno s obzirom da je u nekoliko mjeseci prije vjenčanja poslao otvoreno pismo medijima u kojem apelira na Harryja da se ne oženi za Meghan jer je ‘pokvarena, plitka i uobražena’. A kad mu je otac završio u bolnici zbog srčanog udara, za sve je okrivio sestre, i Meghan i Samanthu Grant koja ju je također javno vrijeđala.

Samantha je i ovaj susret brata i tate zajedljivo prokomentirala rekavši da je sve namješteno i plaćeno, da to nije iskreno pomirenje.

Thomas Markle prošli je tjedan za TMZ rekao da se nada da će konačno upoznati novog zeta, princa Harryja.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
28. travanj 2024 14:21