POTPUNI CIRKUS

Misteriozna poruka o kojoj bruji cijeli Amerika, razvodi se najpoznatiji zvjezdani par!?

‘To pokušavam otkad se susrela s Meek Millom u Warldolfu oko reforme zatvorskog sustava‘, objavio je reper pa sve izbrisao
Kanye West 
 SAUL LOEB/AFP

Reper Kanye West napisao je u srijedu na Twitteru da se pokušava razvesti od supruge, reality zvijezde Kim Kardashian, ali je nekoliko minuta kasnije izbrisao tvit.

"Pokušavam se razvesti otkad se Kim susrela s Meek Millom u Warldolfu oko reforme zatvorskog sustava", napisao je West u poruci, bez daljnjeg objašnjenja.

Kim Kardashian već neko vrijeme aktivno radi na reformi zatvorskog sustava i snima dokumentarac na tu temu.

Zbog toga se bila sastala i s američkim predsjednikom Donaldom Trumpom 2018.

U ponedjeljak je West već objavio seriju tvitova koji su kasnije izbrisani u kojima je tvrdio da ga supruga pokušava zatvoriti na temelju zdravstvenog stanja i usporedio je samog sebe s Nelsonom Mandelom.

Ta je serija tvitova uslijedila nakon što je u nedjelju krenuo u predsjedničku kampanju skupom u Charlestonu gdje je poprilično nevezano pričao o raznim temama, uključivo i o odluci koju je donio s Kim Kardashiam da ne prekine trudnoću.

West (43) ostavio je fanove u nedoumici je li njegova predsjednička kampanja istinita ili je samo blef kojim si želi napraviti reklamu za prodaju albuma.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 14:34