MLADI GLUMAČKI PAR

Mjesecima se šuška da su prekinuli, a sad su sve iznenadili: Poljubili se i grlili pred svima

U siječnju su počele kružiti glasine da je par prekinuo, kada je Zendaya prestala pratiti glumca na Instagramu

Tom Holland i Zendaya

 Screenshot X/

Već se dugo šuška da je mladi glumački par, Zendaya (27) i njezin dečko Tom Holland (27), prekinuo, no oni su sada konačno stali na kraj tim nagađanjima. Na premijeri njezina novog filma ‘Challengers‘ viđeni su kako razmjenjuju poljubac i zagrljaje, što je posebno razveselilo njihove obožavatelje.

Glumica se pojavila na crvenom tepihu, a Tom je sjedio u publici. Na društvenim je mrežama objavljena snimka trenutka u kojem prilaze jedno drugome, razmjenjuju poljubac i zatim se slatko grle.

Podsjetimo, par se upoznao na snimanju filma ‘Spiderman: Povratak kući‘ 2017., a svoju vezu nastoje uglavnom držati podalje od očiju javnosti. U siječnju su počele kružiti glasine da je par prekinuo, kada je Zendaya prestala pratiti Toma na Instagramu. Međutim, glumica je prestala pratiti sve, a Tom je nju i dalje pratio.

image

Tom Holland i Zendaya

Screenshot X/

Obožavatelje je dodatno zabrinuto to što dobitnica Zlatnog globusa i zvijezda ‘Spider-Mana‘ nisu zajedno fotografirani još od 25. listopada prošle godine, kada su viđeni zajedno tijekom kupovine namirnica u Los Angelesu.

Zvijezda filma ‘Dina‘ nedavno je dala rijedak uvid u svoju vezu s glumcem tijekom intervjua za britanski Vogue. Tada je priznala da se on "lijepo nosio sa svojim usponom do slave."

"Oboje smo bili jako, jako mladi, ali moja je karijera već bila u zamahu, a njegova se promijenila preko noći. Definitivno sam gledala kako mu se život mijenja pred očima. Ali on je to stvarno lijepo odradio", rekla je tada. Također je otkrila da razmišlja i o zasnivanju obitelji, ali ne želi da se njezina buduća djeca ‘moraju nositi s njezinom slavom.‘

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 08:36