SUMNJIVE OKOLNOSTI

Mlada glazbenica pronađena mrtva u kadi hotelske sobe: ‘Tamo je bila s oženjenim kolegom, sve je vrlo nejasno‘

Policija je rekla da je prilikom ulaska u sobu primijetila nepoznatu tvar na raznim mjestima oko njezina tijela

Camila Sterling

 Instagram/camilasterling

Mlada glazbenica u usponu Camila Sterling (24) pronađena je mrtva u kadi hotelske sobe na Floridi, piše Daily Mail.

Policijsko izvješće navodi da se glazbeni direktor David Bolno (46), koji joj je iznajmio sobu, odjavio iz hotela u 4.30 sata ujutro 30. ožujka ostavivši je u sobi. Njezino tijelo pronađeno je tek u 13 sati.

- Otvorena je istraga o smrti, čeka se toksikološko izvješće medicinskog istražitelja kako bi se utvrdio službeni uzrok smrti. G. Bolno je surađivao s našom istragom i nije osumnjičen, rekao je policijski glasnogovornik.

Glazbeni direktor, koji je oženjen te ima dvoje djece, rekao je da je njezina smrt užasna tragedija te naglasio da nije bio u sobi kada je umrla. Dodao je da je Camila bila ambiciozna glazbenica te da joj je sredio hotelsku sobu i da je to sve što se dogodilo.

image

Camila Sterling

Instagram/Camila Sterling

Bolno, partner u NKSFB-u, tvrtki za menadžment koja radi s umjetnicima na području glazbe, filma i televizije rekao je da se nadao da će potpisati ugovor s Camilom.

- Jako mi se svidjela, bila je dobra osoba. Ovo je strašna tragedija. Napustio sam sobu rano ujutro pa nisam bio tamo kada su je pronašli, objasnio je Bolno koji je prethodno surađivao s brojnim zvijezdama uključujući Justina Biebera, Drakea i Post Malonea.

- Camila je ostala u sobi jer je snimala pjesmu prethodne noći, izjavio je zaključivši kako ne želi preduboko ulaziti u ovo.

Iz hotela je rečeno da je Camila naručila poslugu u sobu nakon što je Bolno izašao rano ujutro. Njezino tijelo pronađeno je tek kada je osoblje pokucalo na vrata oko 13 sati kako bi pospremilo sobu.

image

David Bolno

Snorlax/Mega/The Mega Agency/Profimedia/Snorlax/mega/the Mega Agency/profimedia

Camila nije odgovarala pa su s recepcije kontaktirali Bolna koji im je rekao da je već otišao. Osiguranje hotela je zatim ušlo u sobu i zateklo Camilino mrtvo tijelo. Vatrogasci i hitna pomoć pozvani su u 13.22 sati.

Policija je rekla da je prilikom ulaska primijetila nepoznatu tvar na raznim mjestima sobe.

Policija Miami Beacha te glavni iz hotela odbili su predati snimke nadzornih kamera za vrijeme njezine smrti.

- Ako postoji video snimka, neće biti dostupna dok se slučaj ne zatvori. Jedina informacija koju imam je ona u policijskom izvješću, rekao je glasnogovornik policije Ernesto Rodriguez.

Camila je rođena u kolumbijskom glavnom gradu Bogoti 1998. Tamo je provela veći dio djetinjstva prije nego što se s 14 godina preselila sa svojom obitelji na Floridu.

image

Camila Sterling

Instagram/camilasterling

Nakon što je prvobitno započela novinarsku karijeru, odlučila se ipak okušati u latino glazbi. Objavila je svoju prvu pjesmu „Hookah” 2022. Njezine nedavno objavljene pjesme „Moët” i spomenuta „Hookah” poslušane su više od 1,5 milijuna puta na Spotifyju.

Član obitelji rekao je da je njezin sprovod održan 3. travnja. Nakon ispraćaja kojem su prisustvovali bliski prijatelji zajedno s njezinim ocem Henryjem Lozanom, Camila je kremirana.

Međutim, mnogim prijateljima nisu u potpunosti jasne okolnosti njezine smrti.

- Ne želim postavljati previše pitanja jer je situacija vrlo nejasna, rekao je jedan koji je želio ostati anoniman.

Izjavili su da su bili potpuno šokirani njezinom preranom smrću.

- Ostala sam bez riječi kada sam saznala da nas je napustila tako lijepa, talentirana, briljantna, autentična i inteligentna osoba. Imala sam priliku upoznati je prije nekoliko godina kada me angažirala da ukrasim njezinu rođendansku proslavu. Bila je prekrasna osoba, zaključila je njezina prijateljica.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. travanj 2024 08:25