OKRUTNO ILI?

Mlada majka troje djece rasturila ‘American Idol‘, ali odustala od emisije: Jesu li krivi oštri komentari Katy Perry?

Izjava je šokirala i zbunila suce, koji su pozvali gledateljima dragu natjecateljicu da se vrati i posluša ih

‘American Idol‘

 Screenshot/YouTube

Sara Beth Liebe, natjecateljica "American Idola", napustila je spomenutu emisiju nakon okrutnih komentara pjevačice Katy Perry koji su odjeknuli internetom.

image

Natjecateljica Sara

Screenshot/YouTube

- Ova prilika me stvarno veseli, ali ovo će zapravo biti moj posljednji nastup jer mojem je srcu mjesto kod kuće - rekla je 25-godišnja majka troje djece sucima, odnosno, Katy Perry, Lionelu Richieju te Lukeu Bryanu u nedjelju navečer nakon svog prvog holivudskog nastupa, tj. izvedbe “Roxanne” grupe The Police.

- Dakle, idem kući svojim bebama. Trebaju me. Hvala vam - dodala je prije nego što je pojurila s pozornice.

image

Natjecateljica Sara

Screenshot/YouTube

Izjava je šokirala i zbunila suce, koji su pozvali gledateljima dragu natjecateljicu da se vrati i posluša ih.

- Sara Beth, znam da je život strašan. Također, znam da je lakše otići nego biti odbijen - rekla joj je Perry, koja ima dvogodišnju kćer Daisy sa zaručnikom Orlandom Bloomom te dodala da odlaskom "gubi svoj puni potencijal".

image

Sara Beth Liebe

Screenshot/YouTube

Pokušavajući se odnositi prema Liebe “kao prema majci”, Perry je dodala da moramo zapamtiti da je ljubav prema sebi jednako velika kao i majčinska ljubav" te joj rekla da ne napušta natjecanje.

Iako je Liebe prošla u sljedeći krug natjecanja, ipak je odlučila odustati, rekavši da želi da joj djeca "budu malo starija".

- Sigurna sam da ću zažaliti kad dođem kući - priznala je talentirana pjevačica u kameru.

Nakon što je saznala za Liebein konačni odlazak, Katy Perry je rekla: "Čovječe, to je sranje. Nikome nije lako. Svatko ima svoju priču..."

Podsjetimo, Katy Perry se našla na meti obožavatelja reality showa "Američkog idola" zbog toga kako se ponašala prema veseloj 25-godišnjoj majci troje djece, u nedjeljnoj epizodi pjevačkog natjecanja.

Crvenokosa, pomalo neobična djevojka, otvoreno je priznala da "i nije neka glazbenica" osim u svom crkvenom zboru i na karaoke večerima.

Perry, koja joj je uputila nepristojnu primjedbu o tome što je mlada majka troje djece, glasno je dobacila: "Je li ovo tvoj san?"

- Ako ovo nije tvoj san, možda ćeš morati otići jer je puno snova iza tebe - dodala je agresivnim tonom, što je razljutilo mnoge gledatelje usprkos prolasku Liebe.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. ožujak 2024 21:41