KOMENTIRALA I BIVŠEG

Mlada pjevačica nema ništa protiv seksa nakon prekida: ‘Ma treba to raditi sve dok ti ne izađe iz tvog sistema‘

Camila Cabello u podcastu se osvrnula i na vezu s bivšim Shawnom Mendesom

Camila Cabello s prijateljicom

 Rcf/Mega/The Mega Agency/Profimedia/Rcf/mega/the Mega Agency/profimedia

Pjevačica Camila Cabello (27) nije protiv seksa nakon prekida. U posljednjoj epizodi podcasta „Call Her Daddy” voditeljica Alexandre Cooper i Sofie Franklyn, glazbenica je progovorila o svom stajalištu o ponovnim susretima nakon prekida.

„Osjećam da ako želiš imati seks nakon prekida, vjerojatno ćete se javiti jedno drugom sljedeći tjedan. Još uvijek nešto tu postoji”, započela je Cabello.

„Kao što sam rekla, žao mi je, zagovornica sam toga. Ne vjerujem u zabranjeno voće – ako želiš, napravi to. Kao, ‘viđaj se s njim dok ga ne zamrziš‘; na tu energiju mislim. Ja nikog zapravo ne mrzim, ali kažem, čini to dok ne izađe iz tvog sistema", poručuje glazbenica.

Cabello je dalje objasnila kako se njezine prijateljice ne slažu s njom, ali otkrila je da je ovo njoj korisno.

„Problem s mojim pristupom je što se gubi vrijeme. I dalje se zabavljaš s nekim, a možda si mogao naći nekog tko je bolji”, svjesna je.

Pjevačica je za seks nakon prekida dok god se osoba pita koji su motivi da to čini. Kasnije u razgovoru Cabello, koja je trenutno slobodna, dotaknula se kratko svog bivšeg dečka Shawna Mendesa s kojim je prekinula prvi put u studenom 2021.

Kad ju je voditeljica podcasta Aleksandra Cooper pitala što misli o pomirenju s bivšima, Cabello je rekla da je pristaša i toga.

„Osobno mislim da je od pomoći. Ne možeš mi zabraniti stvari jer ću ih ja željeti još više. Ako mu želim poslati poruku, poslat ću mu poruku”, kazala je Cabello.

image

Camila Cabello i Shawn Mendes

Theimagedirect.com/The Image Direct/Profimedia/Theimagedirect.com/the Image Direct/profimedia

„Ponekad moraš shvatiti da neće funkcionirati i da onda moraš prijeći preko toga”, dodala je.

„Ja sam impulzivna oko toga što ću reći. Ako nešto osjećam, onda to osjećam i to ću reći. Nisam baš dobra u prešućivanju”, ispričala je.

Na vrijeme provedeno s Mendesom osvrnula se kao zabavno.

„Uvijek ću se brinuti o njemu i voljeti ga”, dodala je. Otkrila je zašto je došlo do njihovog drugog prekida – shvatili su da nijednome ni drugome ta veza ne odgovara. Cabello i Mendes prvo su prekinuli u studenom 2021. nakon dvije godine veze. Potom su u travnju 2023. viđeni kako se ljube na Coachelli, a izvor je tada za People rekao kako su se oni „oduvijek činili kao da imaju specijalnu povezanost”.

image

Camila Cabello obojala je kosu u plavo

Filmdigitls/mega/The Mega Agency/Profimedia/Filmdigitls/mega/the Mega Agency/profimedia

Iako su viđeni zajedno nakon toga više puta u New Yorku i Los Angelesu, čak i na koncertu Taylor Swift u New Jerseyju, u lipnju prošle godine su ponovno prekinuli.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 00:34