MAC MILLER

MLADI AMERIČKI REPER UMRO OD PREDOZIRANJA Proslavio se pjesmama o bivšoj djevojci Ariani Grande i predsjedniku Donaldu Trumpu

 
Mac Miller
 Profimedia, AKM-GSI

Reper Mac Miller, koji je osvojio obožavatelje svojim retro hip-hopom i privukao pozornost pjesmama o bivšoj djevojci Ariani Grande i američkom predsjedniku Donaldu Trumpu, umro je u 26. godini, objavila je obitelj.

Specijalizirana stranica za slavne TMZ objavila je u petak navečer da je mladić podlijegao predoziranju u svojem domu, blizu Los Angelesa. Časopis US Weekly također je objavio njegovu smrt, koju je obitelj potom potvrdila u priopćenju.

Repera koji je objavio peti album prije mjesec dana, odvela je nesvjesnog iz njegova doma hitna služba i ubrzo proglasila mrtvim.

Do smrti dolazi nekoliko mjeseci nakon prekida njegove dvogodišnje veze, pomno praćene u medijima, s pjevačicom Arianom Grande koja je ponekad smatrana njegovim izvorom inspiracije.

U svibnju, ubrzo nakon njihova prekida, imao je automobilsku nesreću te je optužen za vožnju pod utjecajem droga ili alkohola.

Otvoreno je govorio o svojim problemima s ovisnošću te je prigodom izlaska petog albuma "Swimming" u kolovozu, snimljena u studiju, kazao kako mu je sve bolje.

"Jesam li konzumirao droge? Da. No, jesam li drogeraš? Ne", rekao je on za časopis Rolling Stone.

Rođen u Pittsburghu u Pennsylvaniji, Malcolm McCormick, kako glasi njegovo pravo ime, postao je slavan objavljujući svoju glazbu na internetu dok je bio tinejdžer.

Godine 2011. napisao je pjesmu čija je tema bila "postati strašno bogat" te je metaforički nazvao "Donald Trump".

Trump je bio polaskan tom pjesmom iako su mu se riječi "činile teško razumljive". Čak je nazvao Mac Millera "novim Eminemom", također slavnim bijelim reperom.

No, nakon što je milijarder ušao u Bijelu kuću, reper je promijenio poruku pjesme i oštro osuđivao predsjednika na svojim koncertima.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
31. siječanj 2023 18:03