RAZVEDI ME, ZAVEDI ME

Mladi glazbenik opet zbunio fanove: ‘Jel‘ se on to pomirio s bivšom ili nije? I zašto šuti o tome?‘

Glazbene zvijezde se nisu izjasnile o statusu svoje veze, ali primijećen je njihov poljubac na glazbenom festivalu Coachella

Camila Cabello i Shawn Mendes

 Theimagedirect.com/The Image Direct/Profimedia/Theimagedirect.com/the Image Direct/profimedia

Pjevači i bivši glazbeni suradnici Camila Cabello (26) i Shawn Mendes (24) viđeni su u šetnji New Yorkom u utorak. Cabello je u šetnju odjenula kožnu jaknu, bijelu majicu i traperice. Mendes je nosio sivu majicu bez rukava koja je isticala njegove mišiće i svijetlo plave traperice.

Ovo je posljednje pojavljivanje ovog potencijalnog para u javnosti, prije toga su bili viđeni u drugoj polovici travnja kako se drže za ruke u šetnji ulicama Venicea u Kaliforniji. Iako su vezu prekinuli u studenom 2021. i od tad nisu potvrdili status svoje veze, privukli su pažnju poljupcem na ovogodišnjem glazbenom festivalu Coachella. Druženje na Coachelli nije moglo proći nezapaženo jer su ih brojni obožavatelji snimili zajedno, a videi njihovog razgovora i druženja postali su viralni.

„Druže se sami. Jako su slatki, drže se za ruke, smiju se. Čine se sretni što su ponovno zajedno”, rekao je izvor za People.

„Uvijek se činilo da imaju posebnu povezanost”, nadodao je izvor.

Ipak, nije lako ocijeniti je li svako njihovo pojavljivanje u javnosti znak pomirbe jer je par nakon prekida odlučio ostati u prijateljskim odnosima:

„Hej ljudi, odlučili smo prekinuti našu romantičnu vezu, ali naša ljubav jedno za drugo kao osobe jača je nego ikad. Počeli smo svoju vezu kao najbolji prijatelji i ostat ćemo najbolji prijatelji”, napisao je par na Instagram priču nakon svog prekida, prenosi People.

Prije njihovog prekida, Mendes je priznao kako ga je vrijeme provedeno u lockdownu s Cabello inspiriralo za pjesmu „Summer of Love” jer je osjećao idilu koju je želio prenijeti u stihove.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
28. travanj 2024 15:44