SYDNEY SWEENEY

Mladi seks simbol priznao da se htio riješiti svog zaštitnog znaka: ‘One su ipak moje najbolje prijateljice‘

‘Kad sam bila u srednjoj školi, znala sam se osjećati nelagodno zbog toga koliko su mi velike grudi‘, rekla je mlada zvijezda

Sydney Sweeney

 Profimedia/

Mlada glumica Sydney Sweeney poznata po ulozi u hit seriji "Euforija" otkrila je da je umalo otišla "pod nož" kao tinejdžerica.

Kako piše Page Six, prisjetila se kako je tijekom srednje škole bila toliko nesigurna u svoje "velike grudi" da je sanjala o njihovom smanjenju.

- Kad sam bila u srednjoj školi, znala sam se osjećati nelagodno zbog toga koliko su mi velike grudi i govorila sam da ću ih, kad napunim 18 godina, smanjiti - rekla je za Glamour UK u intervjuu koji je objavljen u utorak.

Doduše, mama ju je odvratila od tog pothvata i objasnila joj da će na koledžu požaliti zbog te odluke.

- Sviđaju mi ​​se. One su moje najbolje prijateljice - dodala je. Sweeney, koja je odrasla u ruralnom Idahu, poticala je druge da pokažu "ono čime raspolažu".

- Razmeći se slobodno onime što imaš, zavolite ih - istaknula je 26-godišnja glumica.

Međutim, zvijezda serije "Bijeli lotus" nije uvijek bila samouvjerena kao danas.

- Prošla sam kroz taj proces pokrivanja svog tijela u tako mladoj dobi, ali kad sam postala sigurnija sama u sebe, mnogo toga se promijenilo - prepričala je Sydney i dodala da "želi pokazati djevojkama da je nevjerojatno lijepo i osnažujuće imati tijela kakva imaju".

- Svačije tijelo je lijepo. Kada imate samopouzdanja i sretni ste iznutra, to se stvarno vidi na vama - nastavila je.

Sweeney, koja trenutačno promovira svoju nadolazeću romantičnu komediju "Anyone But You", povezivali su s kolegom Glenom Powellom unatoč tome što se zaručila za 38-godišnjeg biznismena Jonathana Davina prije gotovo dvije godine.

Plavokosa ljepotica se inače raspričala o planiranju svog vjenčanja ranije ovog mjeseca.

- Zauzeta sam poslom! Ja sam radoholičar i volim raditi - odgovorila je Sweeney za "Entertainment Tonight" na pitanje hoće li uskoro "prošetati do oltara".

Njezin zaručnik, koji je 13 godina stariji od nje, blisko surađuje s njom kao koproducent na filmu "Anyone But You", zbog čega mnogi vjeruju da je njezina koketna interakcija s Powellom bila samo "PR trik". Unatoč tome, nagađanja da je u romantičnoj vezi s Powellom bila su sve češća tijekom prošle godine, a priznala je da je to utjecalo na njih oboje.

- Glenu je bilo jako teško, što me rastužilo jer je naše prijateljstvo bilo itekako lijepo iskustvo za nas oboje - rekla je za Glamour UK o snimanju filma u Australiji.

- Također, nikada nisam baš pričala o svojoj vezi, a kao i uvijek, mediji vole stvarati dramu kroz razne priče - nadovezala se mlada zvijezda.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 10:53