PROMIJENILA SE

Mnogi nisu shvatili tko je prošao pored njih: Zvijezda 90-ih prvi put u javnosti nakon 12 godina

Njezine posljednje slike su iz 2009. godine, kada je sa suprugom Dannyjem Elfmanom bila na premijeri filma Quentina Tarantina

Bridget Fonda u filmu Jackie Brown

 Miramax Films/Entertainment Pictures/Profimedia

Više od 12 godina nitko nije snimio bivšu glumicu Bridget Fondu. U fotografskim arhivama, njezine posljednje slike su iz 2009. godine, kada je sa suprugom Dannyjem Elfmanom bila ne losanđeleskoj premijeri filma Quentina Tarantina, "Nemilosrdni gadovi".

image

Danny Elfman i Bridget Fonda na premijeri filma Nemilosrdni gadovi

Dee Cercone Collection/Everett/Profimedia

Sada su je paparazzi uhvatili na ulicama Los Angelesa, a britanski Daily Mail objavio fotografije na kojima je, doista neprepoznatljiva. Mnogi se u komentarima pitaju kako je fotograf uopće uočio da se radi o nekad omiljenoj zvijezdi, jednoj od članica glumačke dinastije Fonda.

image

Bridget Fonda snimljena Los Angelesu 2009. godine

Adrian Varnedoe/Pacific Coast News/Profimedia

Ipak, poslovično okrutno iščuđavanje "kako se udebljala", "kako se zapustila" i "kako je ružno ostarjela" ovaj je put izostalo, a tekst govori kako je "ležerno odjevena" glumica, bez šminke i bilo kakva nakita, kose svezane u rep, "uhvaćena" dok je obavljala različite poslove po gradu, kupovala po trgovinama, te kako su joj društvo pravili sin Oliver (17) i "presladak psić".

Bridget Fonda, kći Petera Fonde, unuka Henryja (i nećakinja Jane Fonde), u glumačku je mirovinu otišla 2002. godine, na vrhuncu karijere. Od 1969., kada se kao četverogodišnjakinja pojavila u filmu "Goli u sedlu", bila je u svijetu filma. Najviše uspjeha postigla je 1990-ih kada je glumila je u nizu hvaljenih filmova poput i trileru "Oglas donosi smrt" (1992.) i američkoj verziji "Nikite", filmu "Točka bez povratka" (1993.) te Tarantinove "Jackie Brown" (1997.).

image

Bridget Fonda u filmu Quentina Tarantina

Miramax Films/Entertainment Pictures/Profimedia

No, 2002. odlučila je prestati glumiti i odluku nikad nije prekršila - godinu dana kasnije vjenčala se s poznatim kompozitorom, glazbenikom Dannyjem Elfmanom, a 2005. godine dobili su svoje jedino dijete, sina Olivera.

Par je prije dvije godine prodao sve nekretnine u Los Angelesu. Kupili su dva velika posjeda u blizini Encina, spojili ih u jedan veliki ranč i sada žive mirnim životom, daleko od ludila u metropole.

Inače, taj grad (za američke pojmove gradić) nedaleko Los Angelesa ima mnogo slavnih stanovnika - osim Bridget i njezine obitelji tu žive, primjerice, i Nick Jonas i Priyanka Chopra, Gwen Stefani te Selena Gomez.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 14:02