RIRI I ROCKY

Mnogi su je pokušavali oboriti s nogu, ali samo on je uspio: ‘Pronašao sam ‘onu pravu‘ i vrijedilo ju je čekati‘

Rihanna i reper A$AP Rocky objavili su sretnu vijest da čekaju prvo zajedničko dijete

Rihanna i A$AP Rocky

 Angela Weiss/AFP

Vijest da slavna pjevačica Rihanna i A$AP Rocky očekuju svoje prvo dijete odjeknula je poput bombe showbiz svijetom. Bio je to prirodni sljedeći korak njihova romantičnog odnosa, koji je započeo u studenom 2020. godine.

Iako se znaju već gotovo cijelo desetljeće, u početku su se samo respektirali, kako jedno drugo, tako i glazbu koju stvaraju, a s vremenom je to preraslo u nešto puno više.

"Tako je sve krenulo. Divio joj se, bio je zadivljen njome. Želio je započeti vezu s njom i smatrao je da je vrijedna čekanja", rekao je izvor blizak 33-godišnjem reperu za People.

I drugi, koji su bliski Rihanni, potvrdili su da su 'mnogi muškarci pokušali oboriti je s nogu, ali da je to samo Rockyju zapravo pošlo za rukom'.

"Obožava je od samog početka. Vrlo je romantičan pa joj stalno šalje toliko cvijeća da joj ispuni cijelu sobu", otkriva izvor, koji dodaje da je njihova veza puna smijeha i lijepih zajedničkih trenutaka. "Uvijek se zabavljaju kad su zajedno. Znaju se šaliti i glupavo ponašati. Uživaju u životu i vole putovati. Vole biti zajedno i jedno su drugome ljubav života", dodaje.

A sve što RiRi radi, uvijek je spektakularno - pa čak i objava trudnoće. Pjevačica i reper tako su snimljeni u New Yorku, gdje je Rihanna prošetala u trapericama i dugačkoj ružičastoj jakni koja je otkrivala njezin goli trudnički trbuh, koji je bio ukrašen raznim nakitom. Par nije mogao skinuti osmijehe s lica, a nema sumnje da su spremni za ovo najljepše razdoblje njihovih života.

Zasjenila brojne manekenke

Prije veze s Rihannom, Rocky je bio u vezi s američkom manekenkom Chanel Iman od 2012. do 2014. godine, a povezivalo ga se i s brojnim drugim poznatim damama. Tako su ga 2012. povezivali s repericom Iggy Azaleom, zatim je bio u kratkoj vezi i s Ritom Orom, a gotovo godinu dana hodao je i s Kendall Jenner. S francuskom bivšom porno glumicom Sophie Brussaux, poznatom kao Rosee Divine, družio se u veljači 2017. godine.

Rihanna je tijekom godina također hodala s poznatim muškarcima. Od 2007. do 2009. bila je u vezi s Chrisom Brownom, a prekinuli su nakon incidenta u kojem ju je Brown navodno fizički napao. Tri je godine bila u vezi i sa saudijskim biznismenom Hassanom Jameelom, a razišli su se u siječnju 2020.

Rihannu i Rockyja javnost je počela zajedno povezivati 2018., nakon što su viđeni kako sjede jedno do drugoga na modnoj reviji Louisa Vuittona na Paris Fashion Weeku. Krajem 2019., RiRi je viđena na njegovom koncertu u Švedskoj, a zajedno su se pojavili i na koncertu u New Yorku početkom 2020.

Ljubav života

Zajedno su odradili i photoshooting za njezinu liniju proizvoda za njegu lica, a izvor blizak paru tada je izjavio da se 'zabavljaju i da se uvijek osjeti kemija među njima'. Do kraja 2020. više su puta viđeni zajedno, a čak su se skupa odmarali na Barbadosu. Tada su ih paparazzi snimili kako se ljube na brodu, a nakon godinu dana šuškanja, Rocky je konačno potvrdio da su njih dvoje u vezi.

U intervjuu za GQ u svibnju 2021. nazvao ju je "svojom damom" i "ljubavlju njegova života".

"Sve je bolje kad pronađete 'onu pravu'. Ona vrijedi više nego milijun drugih žena. Mislim da jednostavno znate kad pronađete onu koja je prava za vas", rekao je tada slavni reper i otkrio da je upravo Rihanna utjecala na njegov album 'All Smiles'. U rujnu 2021. par je debitirao na crvenom tepihu, pojavivši se u sličnim outfitima na Met Gali, a mjesec dana kasnije zajedno su proslavili Rockyjev 33. rođendan na Wizkidovom koncertu u Los Angelesu.

Glasine o trudnoći

Glasine o trudnoći započele su prije tjedan dana nakon što je pjevačica pokazala trbuščić tijekom posjeta Barbadosu. Šuškanja su postala još glasnija kada je procurila vijest da je Rihanna svojim zaposlenicima na Barbadosu rekla da ne smiju pušiti u njezinoj blizini. „Osoblju je rečeno da u njezinoj kući nije dopušteno piti i pušiti. Rihanna je trudna i želi roditi bebu u zdravom okruženju“, otkrio je izvor, prenosi The Sun.

Zanimljivo je da je prošle godine RiRi u jednom intervjuu za britanski Vogue izjavila da želi imati troje ili četvero djece u sljedećih 10 godina. "Za 10 godina imat ću 42 godine! Bit ću stara. Imat ću troje ili četvero djece", rekla je tada pjevačica i dodala da će imati djecu čak i ako ne bude imala partnera.

„Nego što da hoću! Osjećam kao da me društvo tjera da se osjećam kao da radim nešto krivo… Umanjuju tvoju vrijednost kao majke ako tvoja djeca nemaju tatu. Ali jedino što je važno je sretan i zdrav odnos roditelja i djeteta. Jedina stvar koja istinski može odgojiti dijete je ljubav“, rekla je Rihanna.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 04:17