VITTORIA CERETTI

Mnogi su je već otpisali, no DiCaprio i dalje ne odustaje od svoje nove cure (25): ‘Ono što ima s njom je ozbiljnije‘

Talijanska manekenka (25) s glumcem navodno izlazi već nekoliko mjeseci, a on je njome opčinjen

Vittoria Ceretti

 Angela Weiss/Afp/Profimedia/Angela Weiss/afp/profimedia

Djevojka Leonarda DiCaprija, Vittoria Ceretti, prošetala je ponosno pistom tijekom Milanskog tjedna mode u srijedu, donosi Daily Mail. Talijanska manekenka (25) predstavila je šik sivu haljinu s visokim izrezom na reviji koju su pratile Kate Moss, Anna Wintour i Winnie Harlow. Ceretti je privukla pažnju svjetske javnosti nakon što se doznalo da je najnoviji izbor 48-godišnje hollywoodske zvijezde. Prema tvrdnjama dobro upućenih izvora, DiCaprio je opčinjen novom ljubavlju te je naziva svojom djevojkom.

image

Vittoria Ceretti

Simona Chioccia/Ipa-agency.net/Pa Images/Profimedia/Simona Chioccia/ipa-agency.net/pa Images/profimedia

Ranije ovog mjeseca The Mail je otkrio da je Leonardo izlazio s Vittorijom najmanje dva mjeseca prije no što su nedavno viđeni kako se ljube u noćnom klubu na Ibizi.

Leo ima reputaciju da izlazi samo sa ženama mlađim od 25 godina i poznato je da ima tendenciju prekida s njima nakon što prekorače tu granicu, kao što je to uostalom učinio sa svojom posljednjom ozbiljnom djevojkom Camilom Morrone, kojoj je sada 26.

image

Vittoria Ceretti

Moda Milano/ipa/Sipa Press/Profimedia/Moda Milano/ipa/sipa Press/profimedia

"Vittoria je lijepa djevojka, ali Leonardo je, naravno, većinu vremena okružen mnogim lijepim djevojkama. Međutim, on nju obožava i ona njega. Ovo su ljeto provodili puno vremena zajedno, odlazili na romantična putovanja. Bilo je mnogo žena koje su se slikale kako se zabavljaju s njim, ali ono što on ima s Vittorijom puno je ozbiljnije", tvrde upućeni za Daily Mail. Vittoria je kći dizajnerice Francesce Lazzari i radila je kao model za Alexandera McQueena i Versace.

Ona i Leo viđeni su zajedno u Francuskoj krajem svibnja baš u trenutku kada je njegov film "Killers of the Flower Moon" bio premijerno prikazan na filmskom festivalu u Cannesu. Krajem kolovoza također su viđeni kako zajedno idu na popodnevni spoj na sladoled u Santa Barbari.

image

Vittoria Ceretti i Leonardo Dicaprio

Clint Brewer Photography/A.i.m/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/Clint Brewer Photography/a.i.m/backgrid/backgrid Usa/profimedia

U međuvremenu, Leonardo je već volio i ostavljao prekrasne djevojke poput Camile Morrone, Nine Agdal, Kelly Rohrbach, Blake Lively, Rihanne, Gisele Bündchen i Bar Refaeli koje su sve imale 25 ili manje kad su izlazile s glumcem. Nedavno se šuškalo da je Leonardo s manekenkom Gigi Hadid (28), što je pokrenulo dosta komentara jer je Gigi prva djevojka starija od 25 godina s kojom je ikada javno izlazio.

image

Leonardo DiCaprio

Loic Venance/Afp/Profimedia/Loic Venance/afp/profimedia

Prije toga su DiCaprio i Morrone prekinuli vezu u kolovozu 2022. nakon četiri godine duge veze. Upoznali su se u svibnju 2017. u Cannesu kada je ona tada imala samo 19 godina. Malo prije nego što su stigli do pete obljetnice veze i nekoliko mjeseci nakon njezina 25. rođendana, razišli su se. Nakon što su se pojavile slike s Vittoriom, mnogi su ga brzo ismijali komentirajući da to neće biti duga veza jer će ona idućeg lipnja napuniti 26 godina.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
06. ožujak 2024 11:52