ČUDAN ZAHTJEV

‘Moj zaručnik želi da potpišem predbračni ugovor s groznom stavkom. Zbog toga se osjećam kao seksualna robinja‘

Njegova bijesna zaručnica javno je otkrila njegov bizaran zahtjev na Redditu

Tužna žena, ilustracija

 Pexels/

Predbračni ugovor nije neuobičajen u modernim brakovima, ali jedna vrlo neobična stavka koju je jedan muškarac dodao u svom bračnom dogovoru ostavila je mnoge u nevjerici.

Njegova bijesna zaručnica javno je otkrila njegov bizaran zahtjev na Redditu.

Ona je, naime, objasnila da je njezin partner, osim određenih uvjeta koji su se ticali financija, zatražio da se u predbračni ugovor doda i klauzula po kojoj bi ona bila prisiljena jamčiti mu seks određeni broj puta svakog tjedna.

"Iskreno, ne mogu vjerovati da ovo pitam, ali moj se dečko toliko naljutio da se sada osjećam pomalo ludo", započela je svoj problem ova 34-godišnja žena, a zatim ispričala da je prije nego što su prohodali, njezin zaručnik (34) bio u užasnom braku koji je, što se spavaće sobe tiče, bio ‘mrtav‘.

"Odlučan je u tome da se tako nešto više nikada ne ponovi. Razumijem da mu je to bilo s*anje", napisala je, no šokiralo ju je što je od nje zatražio u predbračnom ugovoru.

"On želi predbračni ugovor u kojem piše da ćemo se seksati x puta tjedno, inače razvodom neću dobiti baš ništa. Već sam pristala na to da bračnu imovinu podijelimo 50/50 i da svatko od nas zadrži ono s čime smo ušli u brak, no sada mu to nije dovoljno. Želi da ‘dokažem‘ da se neću prestati seksati s njim u budućnosti. Kažem mu da ne mogu predvidjeti budućnost i da ako to stavimo u ugovor, da to ništa ne dokazuje", pojadala se.

image

Reddit tema o predbračnom ugovoru i seksu

Screenshot Reddit

Nakon što mu je iznijela svoj stav, on ju je optužio da ima "grižnju savjesti".

"Ako si toliko sigurna u to da se to neće dogoditi, u čemu je onda problem?", navodno joj je odgovorio.

"Ali ja se zbog toga osjećam kao seksualna robinja, a ne kao voljena žena ili partnerica", priznala je zabrinuta žena.

Drugi korisnici Reddita bili su zgroženi ovim dodatkom predbračnom ugovoru, a tisuće ljudi ostavili su komentare na njezinu objavu.

"Ima li on uopće odvjetnika? Mislim da bi mu svaki pravnik rekao da je takva odredba nedokaziva i da zapravo potkopava cijeli predbračni ugovor", napisao je jedan korisnik.

"Želi je ugovorom obvezati na to da bude opetovano silovana. To je apsolutno užasno", složio se drugi.

"Ovo je sve tako smiješno. Što ako ima covid? Hoće li se i tada morati ševiti? Ili što ako završi u bolnici na nekoliko tjedana, hoće li i tada biti seksa?", pitao je jedan korisnik.

"On nije za ženidbu. Prave veze uključuju i bolesti, bebe, stare roditelje o kojima se treba brinuti... Odlazi, ovaj brak je osuđen na propast, jer on ne vidi stvarnost", poručili su joj neki.

"On ne samo da je maltretira zbog seksa, već je stavlja u poziciju da ona povjeruje u to kako se ne može distancirati i otići od njega bez da pritom ne izgubi pošteni udio imovine", istaknuo je jedan korisnik.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
28. travanj 2024 18:59