ROB LOWE OTKRIO

‘Moja je žena podučila Gwyneth Paltrow oralnom seksu. Chris i Brad, nema na čemu!‘

57-godišnji glumac našalio se da bi se Gwynethin bivši Chris Martin te sadašnji suprug Brad Falchuk trebali zahvaliti njegovoj ženi

Gwyneth Paltrow

 Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia

Američki glumac Rob Lowe gostovao je u showu Jimmyja Kimmela, gdje se dotaknuo i slavne glumice Gwyneth Paltrow. Naime, ona mu je 2020. godine otkrila da ju je upravo njegova supruga Sheryl Berkoff podučila tajnama oralnog seksa.

57-godišnji glumac našalio se da bi se Gwynethin bivši suprug Chris Martin te sadašnji suprug Brad Falchuk trebali zahvaliti njegovoj supruzi.

image

Gwyneth Paltrow

Axel Schmidt/AFP

"Ovako stoje stvari: dobra vijest je ta da moja supruga ne gleda ništa u čemu ja nastupam tako da neće gledati ni ovu emisiju, pa ti mogu reći sljedeće. Kad je Gwyneth bila mlađa, kad joj je bilo 18 godina, moja je supruga radila kao vizažistica na filmu u kojem je glumila Gwynethina majka Blythe Danner. Gwyneth joj je došla u posjet, a Sheryl bi s njom podijelila cigaretu te bi zapalile iza prikolice sa seta. Ona je bila nešto poput starije Gwynethine sestre, i još uvijek je. I tako mi je Gwyneth u jednom podcastu otkrila, nisam imao pojma o tome i moram joj zahvaliti na toj informaciji, da ju je moja supruga naučila kako da - koja je prikladna riječ za to na televiziji? Ovo je tvoj show, pomozi mi", našalio se glumac dok je tražio pomoć od Kimmela.

"Mislim da je izraz koji tražiš 'pružiti oralni seks'. I jako je lijepo od nje da je to napravila", prihvatio je šalu Kimmel.

"Ili, kako ja to volim reći, Chris Martin i Brad Falchuk, nema na čemu", našalio se Lowe.

Gwyneth Paltrow bila je u braku s frontmenom Coldplayja od 2003. do razvoda koji se dogodio 2016. godine. Zajedno su dobili dvoje djece - kćer Apple (17) i sina Mosesa (15). Za Brada Falchuka (50) udala se 2018. godine.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 12:40