BRITNEY PROGOVORILA

‘Moja mama liže oltare, a toliko mi je zla učinila da su i ona i tata trebali završiti u zatvoru!‘

Britney Spears u šokantnom videu istresla je sve što misli o svojim roditeljima koji su joj priuštili 13 godina patnje.

Britney Spears

 Instagram

Iako ju je sud proglasio slobodnom ženom koja konačno može raditi što želi, slavna pjevačica Britney Spears i dalje osjeća posljedice 13-godišnjeg skrbništva svoje obitelji.

U najnovijem videu koji je objavila na svom Instagram profilu Britney je priznala kako smatra da bi njezini roditelji trebali biti u zatvoru zbog načina na koji su joj kontrolirali ne samo financije, već cijeli njezin život više od desetljeća.

39-godišnja pjevačica obožavateljima je poručila da je zahvalna na tome što je konačno 'neovisna te se osjeća kao žena' jer ima slobodu voziti automobil, otići do bankomata i 'kupiti svijeće'.

Dodala je i da 'nije ovdje da bude žrtva' te je zahvalila svima koji su potaknuli pokret 'Free Britney' (oslobodimo Britney).

U opisu svog videa nagovijestila je da bi mogla krenuti stopama Meghan Markle i kolegice Adele koje su sjele kod Oprah Winfrey i istresle dušu u dugačkim intervjuima.

Također je dodala da bi njezin otac Jamie i majka Lynne 'koja liže oltare' trebali biti u zatvoru zbog njihova 'ponižavajućeg' odnosa prema njoj tijekom godina skrbništva. "Iskreno, još uvijek se svakog jutra probudim i pomislim kako mi je moja obitelj mogla učiniti to što je učinila i kako su mogli imati takvo skrbništvo nad a mnom... Bilo je demoralizirajuće i degradirajuće! A da ne spominjem sve one loše stvari koje su mi učinili, a zbog kojih su svi trebali završiti u zatvoru...Da, uključujući i moju majku koja ide u crkvu i liže oltare", priznala je pjevačica.

image

Jamie i Lynne Spears snimljeni 2012.

Ovaj je video objavljen samo nekoliko dana nakon što je sud u Kaliforniji oslobodio dobitnicu Grammyja od skrbništva koje je njezin otac Jamie Spears imao nad njom.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. ožujak 2023 12:10