FATALNA TALIJANKA

Monica Bellucci (59) osvanula u dvorištu palače u Beču, Austrijanci oduševljeni: ‘I dalje je najljepša na svijetu...‘

Monica je prošetala vrtom Belvedere palače spremna za bal pod maskama

Monica Bellucci

 Screenshot/instagram/monicabellucciofficiel‘s Profile Picture Monicabellucciofficiel/

Talijanski model i glumica Monica Bellucci (59) objavila je snimku na društvenim mrežama u kojoj šeće dvorištem palače u Beču, a mnogi su joj komplimentirali da je „najljepša na svijetu”.

Monica je bila pozvana na Cartier ball pod maskama u Belvedere palaču. Za tu priliku odjenula je crnu dugačku haljinu koja je otkrivala ramena i naglašavala njezin dekolte. Uz haljinu nosila je rukavice, a ispred lica masku iza koje se skrivala na ovom maskiranom balu. U opisu je Monica otkrila detalje svog izgleda, pa tako da joj je kosu stilizirao poznati frizer John Nollet s kojim ponekad zajedno prošeta na crvenom tepihu. Torba je brenda Dolce&Gabbana, a s njima je Monica surađivala još na početku svoje manekenske karijere dok je bila tinejdžerica.

Štikle koje je nosila su brenda Christian Louboutin. Autorica cjelokupnog izgleda poznate talijanske manekenke je Barbara Baumel. Posebnu pažnju privlačio je smaragd od 23,55 karata.

„Kako možeš biti tako lijepa?”, „Najljepša žena na planeti!”, „Ona je boginja”, „Predivna i jedinstvena”, „Najljepša žena svih vremena”, hvalili su pratitelji Monicin izgled. Javila joj se i Lauren Sanchez u komentarima.

„Zadivljujuće”, napisala joj je zaručnica Jeffa Bezosa.

Osim Monice, gosti na zabavi u Beču bili su Demi Moor, Rami Malek, Juliette Binoche i ostali.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. srpanj 2024 12:21