NOVA POSTAVA

Monica Bellucci zvijezda je nove sezone serije iz devedesetih 'Twin Peaks'

 Getty Images

Tvorci popularne kriminalističke serije iz devedesetih 'Twin Peaks' objavili su popis glumaca koji će se pojaviti u novoj sezoni koja bi trebala biti prikazana početkom sljedeće godine.

Staroj postavi pridružit će se, među ostalima, Monica Bellucci, Amanda Seyfried, Ashley Judd, Naomi Watts i Tim Roth. Mogući razlog ovako impresivne glumačke liste je činjenica da je snimanje unaprijed ograničeno na jednu sezonu i samo 18 epizoda pa se nitko od njih nije morao obvezati na dulje vrijeme.

Uz glumačke zvijezde, kreatori serije najavljuju i niz poznatih glazbenika, poput Eddieja Veddera, Sky Ferreire i Trenta Reznora te njegove supruge Mariqueen.

Kako bismo novi Jutarnji.hr učinili još boljim, bržim i modernijim, tijekom perioda transformacije do 6. svibnja paralelno ćete ga moći pratiti na dvije adrese – stari portal nalazi se na adresi Jutarnji.hr, a novi na novi.Jutarnji.hr. Na novom se portalu promjene događaju svaki dan stoga popunite upitnik na dnu stranice ili kliknite na link i napišite nam svoje mišljenje kako bismo portal što bolje prilagodili upravo vama!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 21:59