KRAJ TURNEJE

'MORAM VAM REĆI NEŠTO ŠTO SAM TREBALA KAZATI PRIJE MNOGO GODINA...' Na zadnjem koncertu grupe Spice Girls jedna od članica zatekla publiku i kolegice

 
 Profimedia, Backgrid UK

Geri Horner (Ginger Spice) se ispričala zbog napuštanja grupe Spice Girls 1998. godine, piše BBC.

Na koncertu na Wembleyju, kojim je okončana turneja ponovno okupljenog benda, Geri je u jednom trenutku uzela mikrofon i kazala da mora reći nešto što je odavno trebala reći.

Obraćajući se publici, ali i kolegicama iz grupe, izjavila je: - Žao mi je. Žao mi je što sam otišla, bila sam derište. Super je što sam opet s curama koje volim.

Geri je grupu napustila kada je bila na vrhuncu popularnosti, prije 21 godinu. Opravdavala je to iscrpljenošću, a kazala je da joj je potreban odmor. Kasnije je objasnila da je postala distancirana od ostatka grupe.

Ispriku je izrekla na zadnjem koncertu britanske stadionske turneje, neposredno prije pjesme 'Goodbye' koja je svojedobno bila broj 1 na top listama.

To nije bio jedini emotivni trenutak na koncertu. Grupa je na bisu na pozornicu dovela svoje majke i djecu u trenutku izvođenja pjesme 'Mama'.

Emma Bunton se rasplakala tijekom izvođenja pjesme 'Viva Forever'.

Članice grupe su se na sceni pojavile odjevene u prerađenim verzijama svojih kostima iz devedesetih godina - Scary Spice u odjeći s prugama leoparda, Sporty Spice je nosila plavu sportsku odjeću, Ginger haljinu ukrašenu motivom britanske zastave, a Baby je bila u ružičastoj suknji i s pletenicama.

Na početku turneje bilo je problema sa ozvučenjem, ali je to u kasnijoj fazi prevladano.

Spice Girls su na sceni pokazivale bliskost prijateljskim zagrljajima i dodirima. Trzavice između Mel B i Geri, do kojih je došlo javnom obznanom da su imale seksualnu vezu, su sad izglađene ili iznimno dobro prikrivene.

Prilikom izvođenja medleyja s dijelovima pjesama iz solo karijera pokazalo se da pjevačice ne znaju tekstove tih pjesama. Mel C je sarkastično priznala da tu izvedbu uopće nisu uvježbavale. Izvrsna je bila izvedba Adeline pjesme 'Hello', pogotovo zato što se slavna pjevačica nalazila u publici.

Iako je bilo glasina o tome, do pojavljivanja Victorije Beckham na pozornici nije došlo, a Geri je njezin izostanak prokomentirala šaljivim pozivom publici da dođu na audiciju za petu članicu sastava, piše BBC.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 11:22