MASKA NA LICU

Možete li ga prepoznati? Velika filmska zvijezda uživala u kinu u društvu ‘običnih‘ ljudi

Skriven iza maske, Cruise je u miru pogledao film, no na kraju su ga ipak prepoznali pa je na brzinu morao pobjeći
Tom Cruise
 Prtsc/Twitter

Tom Cruise u tajnosti je posjetio jedno kino u Londonu kako bi pogledao film Tenet zajedno s ostalom publikom koja nije bila svjesna da s njima sjedi filmska zvijezda takvog kalibra.

Glumac je podržao povratak u kina što je neko vrijeme bilo onemogućeno zbog pandemije te pogledao najnovili film Christophera Nolana u IMAX-u u Waterloou.

Na svojem Twitter profilu objavio je i kratki video svojeg prikrivenog odlaska u kino u kojem se vidi i da 58-godišnja filmska zvijezda u kino odlazi taksijem.

Dok se vozi pored londonskih znamenitosti, ipak ga prepoznaje jedna grupa biciklista i maše mu, a Cruise se pita: 'Pa kako je to moguće? Nosim masku!'

Po dolasku u kino, prolazi pored velikog plakata filma Tenet i smješta se na sjedalo u kino dvorani te gleda film dok je publika oko njega posve nesvjesna tko je pored njih.

Ipak, po završetku filma, neki su ga gledatelji prepoznali, a Cruise im je rekao da je sjajan osjećaj ponovno biti u kinu. Na pitanje kako mu se svidio film, Cruise odgovara: 'Odličan je! Odličan!'

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 09:00