GLUMAČKA ZVIJEZDA

Možete li prepoznati o kome se radi? Ikona pop kulture 90-ih i omiljeni negativac danas izgleda neprepoznatljivo

Na premijeri se ponovno susreo s bivšom ljubavnicom s ekrana, Sarah Michelle Geller

Sarah Michelle Gellar i James Marsters

 Image Press Agency/Ddp Usa/Profimedia/Image Press Agency/ddp Usa/profimedia

Slavni holivudski glumac izgledao je potpuno neprepoznatljivo dok je prisustvovao premijeri nove serije “Wolf Pack” svoje bivše kolegice Sarah Michelle Gellar.

image

James Marsters

Image Press Agency/Nurphoto Via Afp

Riječ je o Jamesu Marstersu (60), zvijezdi popularne serije iz 90-ih “Buffy, ubojica vampira” u kojoj je utjelovio lik vampira Spikea.

image

James Marsters u seriji ‘Buffy, ubojica vampira‘

/Photo12 Via Afp

Na premijeri se ponovno susreo s bivšom ljubavnicom s ekrana, Sarah Michelle Geller, koja je odigrala ulogu glavne protagonistice Buffy.

Marsters je također poznat po mnogim drugim ulogama, poput one u seriji “Hawaii Five-0”, “Torchwood”, “The Devil You Know”…

Godine 2021. razveo se od svoje supruge Patricije Rahman s kojom je bio u braku 10 godina. Priča se da su se upoznali tijekom koncerta u Amsterdamu, a vjenčali su se u Los Angelesu 2011. godine.

- Upoznao sam je iza pozornice i dobio njezin broj telefona, ali onda je netko očistio moje traperice i bacio broj. Dao sam joj svoj, ali je pogriješila jednu znamenku. Trebalo joj je šest mjeseci da nazove sve različite kombinacije, prisjetio se za časopis People 2006.

Prije toga bio je u braku s Liane Davidson s kojom ima sina Sullivana (24). Par se razveo 1997. nakon osam godina braka.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
12. travanj 2024 20:20