‘KOBILJA GLAVA‘

‘Mućke‘ slave 40. rođendan: Zvijezde serije ponovno na okupu u omiljenom pubu

Zvijezde kultne britanske TV serije "Mućke" okupile su se uoči 40. godišnjice ovog humorističnog serijala
Andree Bernard, koja je glumila Nervous Nerys, Gwyneth Strong, koja je glumila Cassandru i Phillip Pope, koji je glumio Tonyja Angelinoa u seriji 'Mućke'
 Matt Alexander/Pa Images/Profimedia

U povodu 40. godišnjice legendarnog BBC-jeva sitcoma "Mućke", neki od slavnih glumaca ponovno su se okupili ispred puba "Kobilja glava" u Londonu, kako bi snimili specijalnu epizodu.

Andree Bernard, koja je glumila Nervous Nerys, Gwyneth Strong, koja je glumila Cassandru i Philip Pope, koji je glumio Tonyja Angelinoa u seriji "Mućke" uživali su u zajedničkom druženju nakon dugo vremena.

image
Okupile su se zvijezde serije 'Mućke'
PA Images/Alamy/Alamy/Profimedia

A poznati engleski pub također si je dao truda te je, u čast njihova povratka, rekonstruirao cjelokupni interijer. Zidovi prekriveni prugastim tapetama, šarene pločice i razne sitnice kod mnogih su izazvali nostalgiju za starim vremenima.

Glumica Gwyneth Strong također je izrazila svoje oduševljenje zbog 40. godišnjice emisije. "Ne mogu vjerovati da je prošlo 40 godina od emitiranja showa", rekla je glumica i dodala da će fanovi biti oduševljeni preuređenjem omiljenog puba.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. travanj 2024 12:15