StoryEditor
DOBIO 10 MJESECI ZATVORA

MUČNI DETALJI SA SUĐENJA SRPSKOM GLUMCU KOJI JE SEKSUALNO ZLOSTAVLJAO DJEČAKA 'Trebao bi biti počašćen što ti netko slavan poput mene želi p*******'

Goran Jevtić u filmu 'Parada'
 Screenshot

Srpski kazališni, filmski i televizijski glumac Goran Jevtić, koji je u hit komediji "Parada" iz 2011. godine utjelovio gay aktivista Mirka, osuđen je na deset mjeseci zatvora zbog nedozvoljenih spolnih radnji nad maloljetnim mladićem.

Uznemiravanje se dogodilo u lipnju 2014. na zabavi poslije manifestacije "Pozorišni maraton" koja se održala u Narodnom kazalištu u Somboru. Žrtva je tad imala 16 godina, objavio je portal Alo!.

Na suđenju je utvrđeno da je Jevtić mladića prisilio na oralni seks u zahodu - naime, L. K. prilazio je glumcima kako bi se s njima pozdravio i čestitao im na završetku sezone, što je za njega, kao polaznika škole glume, bila velika čast.

Tad je Goran 16-godišnjaka pozvao na piće, a ovaj je pristao i krenuo za njim niz hodnik, ni ne sluteći šta ga zapravo čeka.

Kad je mladić otišao u WC kako bi oprao ruke, glumac je otvorio vrata, približio se žrtvi, uhvatio ga za ruku, povukao i počeo ljubiti po vratu govoreći mu: "Trebao bi biti počašćen što ti netko slavan poput mene želi popušiti", navodi se u sudskim dokumentima, a prenosi Alo!.

- To ne znači da si gay... Ne znaš kako ću ti dobro pušiti - nastavio je pričati Jevtić, iako je 16-godišnjak cijelo to vrijeme plakao od straha i molio ga da prestane.

Glumac je, navodi se u spisima sa suđenja, ipak izvadio svoj penis i masturbirao jednom rukom, a drugom je žrtvi otkopčao hlače, izvadio njegovo spolovilo i stavio ga u usta te nastavio masturbirati.

S obzirom da L. K. nije prestajao plakati, Jevtić je u jednom trenutku ustao i pomaknuo se u stranu, a dječak je otvorio vrata zahoda i istrčao van. Prema tvrdnjama L. K., zlostavljanje je trajalo oko sedam minuta.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. lipanj 2020 23:40