NEMA FAVORITA

Muškarac koji ima devet žena spreman je za prinovu u obitelji: ‘Koja prva dođe, ta će prva dobiti‘

Brazilski pastuh i njegova prva supruga svingerski su par koji je formalizirao svoju zajednicu s drugim ženama u katoličkoj crkvi

Arhur O Urso sa suprugama

 Instagram

Muškarac koji je imao devet žena planira imati djecu i kaže da će to biti po principu 'koja prva dođe, prva će dobiti'. Brazilski model Arthur O Urso dospio je na naslovnice svjetskih medija prošlog mjeseca nakon što je otkrio da želi oženiti još dvije žene, unatoč tome što ga je jedna od njegovih devet partnerica napustila i što mora imati dobro isplaniran raspored za seks sa svim svojim ženama kako bi sve bile zadovoljne.

Ipak, Arthur se nada da će uskoro uslijediti proširenje obitelji i da će dobiti bebu.

Brazilski pastuh i njegova prva supruga Luana Kazaki, svingerski su par koji je formalizirao svoju zajednicu s drugim ženama u katoličkoj crkvi u Sao Paulu. Međutim, njihov brak nije pravno važeći jer se poligamija u Brazilu smatra nezakonitom.

Nakon što je odustao od svoje 'seks-rotacije' kada su spolni odnosi s njegovim suprugama u pitanju, jer mu se sve to počelo činiti kao obaveza, Arthur sada tvrdi da mu ne bi smetalo da neka od njegovih supruga ostane trudna.

"Sjajna stvar u svemu ovome je da bez obzira na to koja će od mojih žena prva imati bebu, to će dijete odrastati uz puno ljubavi i privrženosti od strane svih nas", rekao je Arthur, prenosi Mirror. "Nemam omiljenu suprugu s kojom bih želio da se to dogodi, želimo da se to dogodi posve prirodno", dodaje.

Njegov kućni oktet ima pak različite osjećaje kad je majčinstvo u pitanju, a neke još ne žele imati djecu. Druge su, međutim, oduševljene mogućnošću da dobiju bebu u obitelji.

"Ne mogu sakriti da sam zapravo jako zabrinut, svi su željni toga da dobijemo bebu. Vjerujem da će, nakon što dođe prvo dijete, i nakon što ostale vide cijelu situaciju, sigurno poželjeti osjetiti i doživjeti isto. Ali za sada, koja mi prva dođe, prva će dobiti", kaže Arthur O Urso.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. rujan 2022 18:44