NOVI INCIDENT

Muškarac koji neprestano uhodi Taylor Swift uhićen ispred njezina stana: ‘Pokušao je provaliti, tu je već mjesec dana‘

Muškarac je uhićen u subotu kada je navodno pokušao provaliti, zatim i u ponedjeljak, a sumnja se da se oko stana mota već mjesec dana

Navodni stalker Taylor Swift uhićen je ispred njezinog stana

 Profimedia/

Navodni stalker pjevačice Taylor Swift uhićen je ispred njezinog stana u New Yorku u ponedjeljak, samo dva dana nakon što je bio uhićen jer je pokušavao provaliti u njezin dom. Glasnogovornik policije New Yorka rekao je za Page Six kako je do uhićenja došlo zbog brige društva da se radi o sumnjivoj osobi.

Čini se da njegovo prvo uhićenje u subotu nije bilo dovoljno da ga uplaši. Svjedoci su rekli za Page Six kako je viđen ponovno ispred stana Taylor Swift samo nekoliko sati nakon što je uhićen.

Navodna uhoda viđena je kako se kreće ispred njezina stana u ponedjeljak, ponovno oko 15 sati. Policija ga nije privela do 18 sati.

Drugi svjedok rekao je za Page Six kako je Swiftino osiguranje navodno tražilo policiju da ga uhiti i makne od zgrade.

„Opirao se i morali su se boriti s njim”, dodao je.

image

Osiguranje Taylor Swift i muškarac koji je navodno pokušao provaliti u njezin dom

Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/Backgrid/backgrid Usa/profimedia

Podsjećamo, u subotu su policajci primili poziv o sumnjivoj osobi u blizini Swiftina doma. Po dolasku su obaviješteni da je osoba pokušala otvoriti vrata zgrade na toj lokaciji. Iako policija nije potvrdila provalu, izvor je rekao za Page Six da je svjedočio pokušaju provale u njezin stan.

„Prvo sam ga vidio oko 13 sati – otišao je do njezinih vrata. Nisam siguran je li kucao ili zvonio”, ispričao je izvor i dodao kako ga viđa već nekoliko tjedana u tom susjedstvu, dok je drugi izvor rekao da ga viđaju kako vreba u susjedstvu već mjesec dana.

image

Policija uhićuje muškarca sumnjiva ponašanja

Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/Backgrid/backgrid Usa/profimedia

Prema drugom izvoru on je „spavao na stolu, neprestano pušio i vikao te time stvarao nelagodu svima.”

„Kad je stigao prije Božića, moj suprug ga je pitao što radi ovdje i rekao je: ‘Želim vidjeti Taylor‘”, rekla je njezina susjeda i dodala kako je u jednom trenutku čak nosio cvijeće sa sobom.

Izvor je rekao da je policija pozvana mnogo puta, ali da je intervenirala tek dok je pokušao ući u zgradu.

Policija je rekla za Page Six da je osumnjičenik priveden jer je za njime raspisana tjeralica. Njujorška policija je potvrdila da je prvotno uhićen jer se nije odazvao pozivu iz 2015. godine.

image

Taylor Swift desno i Brittany Mahomes lijevo na utakmici

Usa Today Network/Ddp Usa/Profimedia/Usa Today Network/ddp Usa/profimedia

Usred te stresne situacije Swift je vrijeme provela u nedjelju na stadionu bodreći svog dečka Travisa Kelcea, igrača Kansas City Chiefsa. Tijekom utakmice njegov brat Jason je strgnuo majicu kako bi proslavio pobjedu bratova tima nad Buffalo Billsima.

image

Jason Kelce slavi pobjedu tima svog brata Travisa

Carolyn Altonmare/Swns/Swns/Profimedia/Carolyn Altonmare/swns/swns/profimedia
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. travanj 2024 15:06