SAMMY JO JE KRALJICA SKANDALA

Muškarci su patili za njom, žene joj se divile, a slava ju je dovela do ovisnosti i depresije

 Screenshot

Heather Locklear publici je najpoznatija po ulozi Amande Woodward u seriji 'Melrose Place' za koju je četiri puta zaredom nominirana u kategoriji najbolje glumice za Zlatni globus. No glumica je postala ikona ljepote kad je u seriji 'Dinastija' utjelovila Sammy Jo Carrington.

Upravo ta serija, koja je obilježila 80-te godine prošlog stoljeća, Heather je vinula među zvijezde.

Pored spomenutih uloga, Heather je vodila poprilično turbulentan ljubavni život. Locklear se 1986. udala za bubnjara Tommyja Leeja da bi se već 1993. godine rastala od njega. Samo godinu kasnije opet se udala i to za gitarista Richieja Samboru.

Par je dobio kćer Avu, ali ni taj brak nije izdržao. Heather je podnijela zahtjev za rastavu 2006. godine, da bi godinu dana kasnije objavila da je u vezi s Jackom Wagnerom, kolegom iz serije Melrose Place. Vjerojatno pod pritiskom svega, 2008. godine policija je uhitila glumicu jer je vozila pod utjecajem opijata, da bi se na kraju ispostavilo da je riječ bila o tabletama za liječenje depresije i anksioznosti.

Te iste godine, samo nekoliko mjeseci ranije, na 911 upućen je poziv od anonimne osobe koja je tvrdila da je glumica pokušala počiniti samoubojstvo. Hitne službe su tada intervenirale, a njezin glasnogovornik je poziv okarakterizirao kao lažan. No iste te godine glumica se prijavila u kliniku za liječenje anksioznosti i depresije u Arizoni, a tu informaciju njezin agent je tada potvrdio. Na liječenju je provela mjesec dana.

Glavna tema svih medija bila je i 2012. godine nakon što je završila u bolnici zbog konzumacije alkohola i tableta, no nakon liječničke intervencije ustanovljeno je da je izvan životne opasnosti. Zadnje uloge koje je imala bile su u seriji 'Hot in Cleveland' i 'Franklin & Bash' 2013. godine, te u filmu 'Mrak film 5'.

No unatoč svim nevoljama, Heather i danas pažnju plijeni svojim mladenačkim izgledom, a kako strani mediji pišu, za to su zaslužne brojne plastične operacije.

Heather Locklear arrives at the 58th Annual Golden Globe Awards at the Beverly Hilton in Los Angeles, CA., Sunday Jan. 21, 2001. (photo by Kevin Winter/Getty Images)
Getty Images / Getty Images

LONDON, UNITED KINGDOM - AUGUST 05: Heather Locklear arrives at the FitFlop Shooting Stars Benefit closing ball at the Royal Courts of Justice. The event was hosted by Samuel L Jackson to raise money for Make-A-Wish Foundation UK at Royal Courts of Justice, Strand on August 5, 2011 in London, England. (Photo by Stuart Wilson/Getty Images for FitFlop Shooting Stars Benefit)
GettyImages

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
28. travanj 2024 02:40