SIX PACK I 8 SUPRUGA

Muškarcu koji živi u haremu život se pretvara u noćnu moru: ‘Moram biti u formi, raspored me ubija‘

Zaposleni suprug kaže da nije lako držati korak sa strogim zahtjevima svojih brojnih ljepših polovica

Arhur O Urso sa suprugama

 Instagram

Muškarac po imenu Arthur O Urso postao je svjetski poznat prošle godine nakon što je brazilskim medijima podijelio detalje svog neobičnog života.

Brazilac je u vezi s čak osam djevojaka, koje naziva svojim suprugama. Zbog bogatog i vrlo aktivnog seksualnog života, otkriva da mora stalno biti u super formi. To od njega, uostalom, traže njegove djevojke.

Arthur O Urso dospio je na naslovnice medija prošle godine nakon što se vjenčao s osam žena u São Paulu. Mirror piše da se Urso nedavno "deklarirao kao spornoseksualac" - izraz nastao sredinom 2010. koji se koristi za opisivanje heteroseksualnog muškarca koji je "namirisan, uglađen, njegovan i obožava samog sebe."

Mnogi muškarci kažu da Urso živi san mnogih muškaraca s obzirom na to da u svoj krevet dovodi hrpu ljepotica, ali ovaj zaposleni suprug kaže da nije lako držati korak sa strogim zahtjevima svojih brojnih ljepših polovica.

"Zahtijevaju da budem u formi, inače dobijem lekciju", požalio se jadni suprug za Mirror.

Zato punom parom radi na svom ‘six packu‘, a ovaj ljubitelj poligamije konstantno pohodi teretanu te je izbacio ugljikohidrate iz svoje prehrane.

"Ne jedem gluten, laktozu, kruh, peciva i pastu", objašnjava.

Ipak, njegove brojne žene imaju različite ukuse pa nekima od njih smeta što toliko vježba.

"Nekima od njih ne sviđa se što se toliko brinem o svom izgledu, neke su i ljubomorne", objašnjava.

Urso je prvo bio oženjen za swingericu Luanu Kazaki, s kojom je objavio i nekoliko seksi videa na platformi za odrasle OnlyFans te su zaradili lijepu svotu od oko 73 tisuće dolara mjesečno. Prošle godine je odlučio da se želi oženiti s osam žena, a to je bio njegov ‘protest protiv monogamije‘. Njihova vjenčanja nisu bila legalna s obzirom na to da je poligamija zabranjena u Brazilu.

Nakon što ih je sve poženio, napaljeni suprug napravio je svoj ‘popis za seks‘ kako bi se pobrinuo da sve supruge budu zadovoljene. "Taj seks-raspored prouzročio mi je brojne probleme, a ponekad imam osjećaj kao da se seksam zbog rasporeda, a ne zbog užitka. Ponekad mi se zna dogoditi i da se seksam s jednom suprugom dok razmišljam o drugoj", otkriva ovaj suprug probleme s kojima se suočava.

Ranije ove godine, jedna ga je supruga, po imenu Agatha, odlučila napustiti jer joj se nije svidjelo to što ga mora dijeliti s tolikim brojem žena.

"Ma to nije imalo smisla, pa moramo dijeliti. Bio sam jako tužan jer me ostavila, a još me više iznenadio njezin izgovor", kaže Urso.

I ostale supruge složile su se da je Agathin ‘stav bio kriv‘ i vjeruju da je ‘prihvatila taj brak zbog avanture, a ne zbog pravih osjećaja prema njemu‘. Urso se ne žuri zamijeniti svoju devetu suprugu novom ženom, ali volio bi doći do okrugle brojke - 10.

"To mi je san, želio bih imati 10 žena. Imam samo jednu kćer, no želio bi imati dijete sa svakom od svojih žena", zaključuje.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. travanj 2024 00:17