NOVOPEČENI PAR

Muž je traži razvod, ali to nije zaustavilo fatalnu Ines de Ramon: ‘Opet otišla na večeru s Brad Pittom‘

Dizajnerica nakita je nosila svjetlucavu, srebrnu haljinu dok je holivudski glumac odjenuo elegantni, crni smoking

Brad Pitt i Ines de Ramon

 Gio/roger/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/

Brad Pitt (59) viđen je na večeri u Parizu sa svojom navodnom djevojkom Ines de Ramon (32).

Snimka koju je na Twitteru objavio francuski magazin Paris Match prikazuje par kako razgovara na večeri sjedeći jedno pored drugoga. De Ramon je nosila svjetlucavu, srebrnu haljinu dok je holivudski glumac odjenuo elegantni, crni smoking.

Pitt je otputovao u Francusku kako bi redatelju hit filma “Klub boraca” Davidu Fincheru uručio počasnu nagradu na 48. dodjeli filmske nagrade César.

image

Brad Pitt na dodjeli nagrada César

Bertrand Guay/Afp

Izvori su za magazin People rekli da je navodni par u Francusku stigao odvojeno – glumac u četvrtak, a dizajnerica nakita dan kasnije.

Njihovo putovanje u Pariz dolazi tjedan dana nakon što je njezin otuđeni suprug, glumac Paul Wesley, službeno podnio zahtjev za razvod nakon pet godina braka.

Naveo je “nepomirljive razlike” kao razlog rastave te napomenuo da će oboje naknadno odlučiti kako će podijeliti svoju imovinu.

De Ramon i Pitt prvi put su potaknuli glasine o vezi u studenom prošle godine, kada su zajedno viđeni na jednom koncertu u Los Angelesu držeći se za ruke.

Oskarovac je navodno poslao dizajnerici buket cvijeća u njezin ured u Los Angelesu za Valentinovo, dok je ona kasnije viđena kako nasmiješeno drži dar izlazeći iz ureda.

image

Ines de Ramon

Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/Backgrid/backgrid Usa/profimedia
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. ožujak 2024 15:13