TRI GODINE NAKON SMRTI BRATA

NA BOŽIĆ PREMINULA SESTRA PJEVAČA GEORGEA MICHAELA Njezino beživotno tijelo pronašla je njezina je starija sestra

Melanie Panayiotou
 FACA / Backgrid UK / Profimedia

Sestra pokojnog britanskog pjevača Georgea Michaela Melanie Panayiotou (55) naglo je preminula na Božić, točno tri godine nakon svoga brata, piše Mirror. Melanijino beživotno tijelo u njezinom je domu u Londonu pronašla njezina starija sestra Yioda.

Pjevačevi predstavnici Mirroru su potvrdili tragičnu vijest. "Možemo potvrditi tragičnu vijest da je Melanie naglo preminula. Tražimo da se poštuje njihovo pravo na privatnost u ovom tužnom trenutku. Neće biti daljnjih komentara na ovu temu", rekli su.

Iz londonske su policije rekli da su u srijedu oko 19:35 sati dobili poziv djelatnika hitne pomoći koji su ih obavijestili o nagloj smrti žene 50-ih godina na adresi Oak Hill Park, NW3. "Policija ovaj smrtni slučaj ne tretira kao sumnjiv. Izvještaj o okolnostima sastavit ćemo i poslati mrtvozorniku", dodali su iz policije.

George Michael i Melanie Panayioutou bili su bliski od samog rođenja, a ona je britanskog pjevača pratila na turnejama. Michael je veći dio svoje ostavštine ostavio upravo sestrama Melanie i Yiodi Panayiotou. Michael je preminuo 2016. godine o bolesti srca i masne jetre.

Melanie je ovoga studenog povogom izlaska filma "Last Christmas" s ponosom o svome bratu govorila za novine The Big Issue. Naime, istoimena pjesma dua Wham!, čiji je Michael bio član, poslužila je kao inspiracija za film redatelja Paula Feiga u kojem igraju Emilia Clarke (Igra prijestolja) i Henry Golding (Crazy Rich Asians).

"Moja se obitelj i ja nadamo da ćete uživati u filmu te starim i novim Yogovim (jedan od mnogobrojnih nadimaka Georgea Micheala, op. a.) pjesmama koje su prekrasno utkane u ovu zabavnu i laganu priču o ljubavi i ljubavi prema sebi", napisala je Melanie u novinama. "Kao što mnogi od vas znate, Yog je obožavao Božić i voljeo je ideju ovog filma. Sigurna sam da će uživati u gledanju nevjerojatnog osmijeha Emilije Clarke, nečega što njih dvoje dijele, preko zvijezdanih milja."

"Možda najvažnije, svi mi, zajedno s našim dragim Yogom (mojim bratom koji je ponosno živio kao homoseksualac, bez obzira na sve što se možda nedavno čitali) svim čitateljima novina The Big Issue želimo sretan Božić", dodala je Melanie.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 04:05