SRETNE VIJESTI

Na britanski dvor stiže beba: ‘Nevjerojatno smo uzbuđeni zbog početka 2021.‘

Iako se često piše i nagađa o trudnoćama u britanskoj kraljevskoj obitelji, sada je napokon i službeno stigla dobra vijest
 Instagram

Iako se često, zbog svakog sumnjivog outfita ili ruke položene u blizini trbuha, piše i nagađa o trudnoćama u britanskoj kraljevskoj obitelji, sada je napokon i službeno stigla dobra vijest.

Na službenom Instagram profilu kraljevske obitelji, objavljena je sretna vijest da će mlađa kći 'crne ovce' obitelji, princa Andrewa, drugog sina britanske kraljice Elizabete II. i princa Philipa (koji je postao nepoželjan u kraljevskim krugovima zbog svog prijateljstva s pokojnim Jeffreyjem Epsteinom), princeza Eugenie i njezin suprug Jack Brooksbank početkom iduće godine dobiti dijete.

View this post on Instagram

Jack and I are so excited for early 2021....??

A post shared by Princess Eugenie (@princesseugenie) on

- Jack i ja nevjerojatno smo uzbuđeni zbog početka 2021... - napisala je princeza na svom službenom Instagram profilu i tako potvrdila kako ona i suprug Jack Brooksbank, za kojeg se udala u listopadu 2018., očekuju prinovu.

Objavila je i fotografiju na kojoj drži par malenih dječjih šlapica, kao i nasmijanu fotografiju sebe i supruga.

Ubrzo je stigla je i čestitka sa službenog profila kraljevske obitelji, na kojoj uz njihovu fotografiju s vjenčanja stoji:

“Njezino kraljevsko visočanstvo princeza Eugenie i gospodin Jack Brooksbank s radošću najavljuju da očekuju bebu početkom 2021. godine. Vojvoda od Yorka i Sarah, vojvotkinja od Yorka, kao i gospodin i gospođa Brooksbank, kraljica i vojvoda od Edinburgha presretni su zbog vijesti.”

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 16:04