UZNEMIRILA IH

‘Na čemu si ti? Molim te, potraži pomoć‘: Madonna zabrinula obožavatelje bizarnim videom

Kraljica popa Madonna na svom je TikTok profilu objavila bizarni video koji je zabrinuo obožavatelje

Madonna objavila bizarni video

 Tiktok

Bizarni video koji je kraljica popa Madonna postavila na TikToku uoči dodjele Grammyja u nedjelju poprilično je zabrinuo njezine obožavatelje. Naime, glazbena zvijezda pojavljuje se u 15 sekundi dugom isječku u prozirnoj majici bez grudnjaka, s pletenicama i gomilom lanaca oko vrata unoseći se u kameru. Fanovi su preplavili društvene mreže komentarima o ekstremno napuhanim usnama i natečenim jagodicama 63-godišnje Madonne, za koje se čini da su ipak djelo video filtera.

Uz glazbu u pozadini, Madonna se pojavljuje u selfie videu u kojem koristi filter za izobličavanje lica što izgleda prilično groteskno, a pritom je i njezine smeđe oči učinilo mliječno sivima. Uz to, kosa joj je spletena u nekoliko pletenica, dok brojne špangice pridržavaju njezine platinaste kovrče. Video je pregledan gotovo deset milijuna puta na društvenim mrežama, no većina komentara i nije baš pozitivna.

Jedan od pratitelja komentirao je kako ga je njezina pojava učinila "uznemirenim", dok se drugi pita "što je učinila od sebe".

"Na čemu je ona? Molim te potraži pomoć!", "Je li ona dobro?", samo su neke od reakcija pratitelja.

image

Madonna

Screenshot Tiktok

Doduše, Madonna prilično često objavljuje na društvenim mrežama, no u posljednje vrijeme objave su dosta čudne i prilično riskantne. No, negativni komentari, čini se, ni najmanje je ne zabrinjavaju jer već u ponedjeljak ujutro ponovno je osvanula na TikToku koristeći novi filter za spot za novi remiks njezina hita 'Frozen' iz 1998. nastalog u suradnji s reperom 070 Shakeom.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. travanj 2024 17:11