PUSTI, PUSTI MODU

Na crvenom tepihu je modna ikona, na biralištu - neprepoznatljiva. S jako dobrim razlogom!

Šest dana prije izbora glumičin sin ostvario je biračko pravo da sudjeluje na najvažnijim američkim izborima u povijesti SAD-a.
Sarah Jessica Parker
 Instarimages.com/Instar Images/Profimedia

Američka glumica Sarah Jessica Parker i njezin suprug također glumac Matthew Broderick snimljeni su kako odlaze na biralište sa svojim sinom koji je nedavno proslavio 18. rođendan.

Šest dana prije izbora James Wilkie ostvario je biračko pravo da sudjeluje na možda najvažnijim američkim izborima u povijesti SAD-a.

Svi troje su došli odjeveni u svakodnevnu sportsku odjeću, te su nosili naljepnice s natpisom 'Ja sam glasao'.

Modna ikona iz serije 'Seks i grad' i njezin sin nosili su majice u znak podrške Joeu Bidenu i Kamali Harris, a glumica je i prije putem društvenih mreža pokazivala naklonost demokratskom kandidatu i naglašavala važnost sudjelovanja na izborima.

Nakon izlaska sa biračkog mjesta u New Yorku Sarah je trijumfalno podigla ruke u zrak u pobjedničkom tonu.

image
Sarah Jessica Parker i Matthew Broderick sa sinom Jamesom
Instarimages.com/Instar Images/Profimedia
image
Sarah Jessica Parker
Instarimages.com/Instar Images/Profimedia

Glumica i poduzetnica koja je izbacila svoju modnu kolekciju odjeće i cipela bila je daleko od glamura na kakav smo navikli od nje na crvenom tepihu i u popularnoj seriji. Od glave do pete bila je u izbornom modnom raspoloženju, a osobito su u oči upadale njezine čarape.

Sarah je traperice podigla gore kako bi se mogle vidjeti njezine čarape. Nosila je dvije različite bijele čarape, na jednoj je pisalo 'I Am A Voter' (Ja sam glasač) a na drugoj Biden-Harris. Ništa nije ukazivalo da je riječ o jednoj od modno najzanimljivijih žena svijeta showbiza.

Za razliku od prve dame Melania Trump koja je na biralište stigla u elegantnoj Gucci haljini koja stoji oko 29.000 kuna i štiklama brenda Louboutin, Sarah je iznad svega bilo važno poslati političku poruku.

image
Jose Perez/bauergriffin.com/Mega/The Mega Agency/Profimedia
image
Jose Perez/bauergriffin.com/Mega/The Mega Agency/Profimedia
image
Sarah Jessica Parker
Jose Perez/instarimages.com/Instar Images/Profimedia
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 11:34