GRAMMY 2023.

Na Grammyu odbili odati počast preminulom Aaronu Carteru, fanovi bijesni: ‘Zašto ste takvi, dovraga?‘

Iako su se na dodjeli oprostili od brojnih zvijezda organizatori u in memoriam nisu uključili pokojnu zvijezdu koja se borila s ovisnošću

Aaron Carter

 Mediapunch/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/

Obožavatelji Aarona Cartera bijesni su jer je pokojni pjevač izostavljen s dodjele Grammyja 2023. godine kao dio programa putem kojeg se prisjećamo preminulih u prethodnoj godini.

Odana je počast brojnim glazbenicima, uključujući Lorettu Lynn, Takeoffa, Christine McVie, Lisu Marie Presley, DJ-a Stephena “Twitcha” Bossa, Naomi Judd, Jeffa Becka, Oliviju Newton-John, Coolija, Davida Crosbyja i ostalima. Popraćeni slikama preminulih na videozidu, Kacey Musgraves, Quavo, Sheryl Crow, Mick Fleetwood i Bonnie Raitt izveli su emotivne nastupe u čast onima koji su nas napustili.

image

Aaron Carter

Mediapunch/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/Mediapunch/backgrid/backgrid Usa/profimedia

Međutim, ljutiti komentatori na društvenim mrežama pohrlili su na Twitter kako bi istaknuli da je Carter, koji je preminuo 5. studenog 2022., izostavljen sa ceremonije.

- Budući da Grammyji nisu odlučili uključiti Aarona Cartera u ceremoniju odavanju počasti preminulim pjevačima, objavit ću svoju malu posvetu. Počivaj u miru, Aaron Carter #Grammys2023 - objavila je jedna osoba na Twitteru uz portret pjevača.

- Sve je u redu, no Grammyji su izostavili Aarona Cartera iz djela u kojem odaju počast preminulima. To me baš razljutilo - napisao je jedan korisnik Twittera.

- Zašto, dovraga, Aaron Carter nije uključen u tzv. "in memoriam" dio dodjele Grammyja. Baš hladno i bezobzirno - istaknuo je jedan komentator.

Iako se uzrok njegove smrti tek treba utvrditi, njegovo je tijelo navodno otkriveno uz više limenki komprimiranog zraka i bočica s tabletama na recept. Carter se borio s ovisnošću i problemima mentalnog zdravlja veći dio svog života nakon što je došao u oči javnosti u dobi od 7 godina.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 17:24