SAD JE I SLUŽBENO

Na Instagramu se pojavila prva zajednička fotka J.Lo i Bena Afflecka, ‘odala‘ ih je njena prijateljica

U potpunosti su predani jedan drugome, no ipak ne žele žuriti s planovima za vjenčanje, čak ne razmišljaju ni o zarukama
Jennifer Lopez i Ben Affleck
 Vasquez/maciel/lese/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia

Glumica Leah Remini, inače bliska prijateljica Jennifer Lopez, u lipnju je proslavila 51. rođendan, no tek sad je na društvenim mrežama objavila fotografije i videa s raskošne zabave. Najviše medijske pozornosti dobio je selfie na kojemu slavljenica pozira s J.Lo i njezinim novim/starim dečkom Benom Affleckom. Spomenuta fotografija zapravo je prva službena kojom je par na Instagramu zapravo potvrdio svoju obnovljenu romansu.

- Jennifer i Ben su jedno drugome ljubav života. Presretni su što su dobili drugu priliku. U potpunosti su predani jedan drugome, no ipak ne žele žuriti s planovima za vjenčanje, čak ne razmišljaju ni o zarukama. Polako spajaju svoje živote i obitelji i žele učiniti sve što mogu kako bi ovo uspjelo. Ludo su zaljubljeni - otkrio je nedavno izvor blizak latino divi i oskarovcu.

Naglasio je i kako Ben, koji je prošao rehabilitaciju zbog ovisnosti o alkoholu i kocki, misli da Jennifer, koja ne pije alkohol, redovito vježba i zdravo jede, jako dobro utječe na njega i čini ga boljim čovjekom.

Glumac se već polako upoznaje i zbližava s Jenniferinom djecom iz braka s pjevačem Marcom Anthonyjem - 13-godišnjim Maxom i Emmom - a J.Lo navodno traži i kuću u Brentwoodu u Los Angelesu kako bi bila što bliže Afflecku.

Podsjetimo, par je bio zaručen i trebali su se vjenčati još 2003., no sve su otkazali zbog pretjerane medijske pozornosti s kojom se nisu mogli nositi. No posljednjih mjeseci, nakon što je latino diva prekinula s bivšim bejzbolašem Alexom Rodriguezom, ponovno su se zbližili i obnovili romansu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. travanj 2024 11:50