50. ROĐENDAN

NA INTERNETU PROCURILE SKANDALOZNE POZIVNICE ZA TULUM BRITANSKOG ROKERA Ogorčeni brat se ekspresno javio: 'Pa dobro, jesi li ti normalan!?'

 Keith Bedford / REUTERS

Noel Gallagher, koji je s bratom Liamom osnovao grupu Oasis s kojom je bio jedan od predvodnika brit popa devedesetih, uskoro slavi 50. rođendan. I ne bi to bilo ništa neobično da na internet nije procurila njegova privatna pozivnica.

Britanski rocker sprema veliku proslavu za 29. svibnja kad će napuniti 50 godina. No, na internetu se pojavila fotografija pozivnice koju je Noel podijelio odabranima, a kako piše NME, za sve je navodno kriva Sara MacDonald, žena frontmena High Flying Birdsa, koja ju je objavila na Instagramu.

Pozivnica je dizajnirana u stilu TV serije ‘Narcos’, Noelovim je licem zamijenjeno lice Pabla Escobara, zloglasnog šefa narko kartela, a između ostalog na pozivnici piše: ‘Nema zabave do kokainske zabave.’

Nakon što je fotografiju objavila i fan stranica Oasis World na Twitteru, uključio se i Noelov brat s kojim već dugo nije u dobrim odnosima. ‘Tko normalan oglašava da ima kokainsku zabavu? To je ionako samo traženje pažnje’, napisao je Liam i izrazio ogorčenost time što sam nije pozvan:

‘Nije pozvao nikoga od obitelji, čak ni rođenu majku. To govori puno o njemu i o organizatoru zabave. Obični idioti.’

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 07:36