BOUTIQUE FESTIVAL

NA JARUN VEĆ STIGLO NEKOLIKO TISUĆA LJUDI, DANAS POČINJE #WELOVESOUND OPEN AIR Američka DJ zvijezda Seth Troxler već uživa u Zagrebu

 

Sve je spremno za #WELOVESOUND OPEN AIR koji počinje danas u 16 sati. Američka DJ zvijezda Seth Troxler došao je dan ranije u Zagreb. Uz nezaobilazno razgledavanje zagrebačkih znamenitosti Seth je isprobao i hrvatske delicije iz Jadrana s kojima se oduševio.

On će na središnjoj pozornici Velikog jezera Jarun nastupiti u 2 sata iza ponoći, a prije njega će nastupiti hrvatski DJ Andreja Ljekaj, vlasnik poznate svjetske etikete Visionquest - Shaun Reeves, jedna od najboljih DJ-ica svijeta, Sonja Moonear te predstavnik francuske house scene - Dyed Soundorom. Od 5:30h 2. lipnja, na after partyju u klubu Aquarius nastupit će resident poznatog kluba na Ibizi DC10 - DJ Luca Cazal.

#WELOVESOUND 2018

Najdraži zagrebački boutique festival danas će oduševiti uređenjem same lokacije. Lokacija je smještena između jarunskih stabala, ukrašena je brojnim rasvjetnim tijelima i svjetlećim efektima te je posebna pažnja posvećena kvaliteti zvuka što osigurava vrhunski glazbeni doživljaj za posjetitelje.

Ulaznice za festival mogu se kupiti u sustavu Entrio.hr i ticketshop.hr te na TISAK MEDIA prodajnim mjestima, a online putem službene web stranice festivala https://we-love-sound.com/tickets/.

Partneri festivala su Red Bull, Jana, Coca Cola, Jack Daniels, Arena Centar, medijski partner 24 sata. Preferirano sredstvo plaćanja na festivalu su Mastercard® i Maestro kartice® pa posjetitelji pri plaćanju ovim karticama na festivalu ostvaruju 10% popusta na svim šankovima. Također, posjetitelji pri kupnji ulaznica za #WELOVESOUND festival od 16 do 19h na dan eventa, ostvaruju 50% popusta na cijenu ulaznice plaćenu Mastercard i Maestro karticama.

#WELOVESOUND pobrinio se i u slučaju kiše osigurao 1000m2 plesnog podija, a čak je 800m2 natkriveno, sve kako bi posjetitelji neometano mogli uživati u čari plesa.

#WELOVESOUND 2018

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 23:11